Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER. NOTERA! Fredag den 5 juni, dag för helgdag stänger vi 12 - inga order i e-handeln hanteras efter kl. 12.00 dag före helgdag.

image-from-the-document-manager

Nyheter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Läs mer om Invercote

 

Curious Alchemy>> Invercote G
 

Invercote är en kartongprodukt gjord på ett tekniskt fördelaktigt sätt. Kartongen tillverkas av flera fiberskikt från massa producerad i ett integrerat bruk. Massan är tillverkad av ved från i huvudsak närliggande skogar som sköts på ett hållbart sätt. Dagens Invercote G är certifierad för flera olika digitala trycktekniker och är erkänd som marknadsledare bland digitaltryckare när man behöver lite stadigare material.


Invercote G har en mycket slät yta som är skräddarsydd för att troget reproducera de mest sofistikerade tryckta bilderna och uppfylla de höga kraven på felfri folie och filmlaminering. Denna yta i kombination med Invercote G: s utmärkta konstruktions-, design- och präglingsegenskaper gör den idealisk för de mest krävande utskriftsapplikationerna. 

 

 

 

Beställ prover

 

Curious Alchemy>> Invercote Creato
 

är perfekt till omslag, mappar, med dubbelsidigt tryck där du vill ha riktig kartongkänsla och extra styrka i bigarna och av den högsta kvalitén med enastående tryckegenskaper. Ekonomiska fördelar då man kan gå ner ett helt ytvikts steg med bibehållna egenskaper. Ex. använder man Algro Design Duo 300g, får man likvärdiga egenskaper gällande styvhet/tjocklek på Invercote Creato 280g, men med 6% mindre material.
 

Invercote Creato är certifierade för HP Indigos digitala pressar i ytvikterna 200 - 380 g 

Sortiment finns i 200, 240, 260, 300, 350, 380, 400, 490, 570, 610 g

 

 

 

 

 

Beställ prover
Curious Alchemy>> Invercote Metalprint
 

Kartong med metalliserad PET laminerad på trycksidan. Utmärkta förutsättningar för dekorativt tryck där ett lyxigt intryck eftersträvas. Ex på användningsområden är vin och sprit, parfym och kosmetika, medicinska produkter och sötsaker. Metalprint har en utmärkt ytjämnhet med förmågan att troget återge de mest sofistikerade grafik och motiv i tryck. 

Tryckytan på Metalprint kräver ingen förbehandling. Certifierad utan priming för HP Indigo 10000 + 12000 one-shot mode. Tillverkad av FSC-certifierad massa. 
 
 
 
Beställ prover