Vi arbetar aktivt med att vidta förebyggande åtgärder med anledning av COVID-19. Läs mer under NYHETER.

Pop'Set Nyheter

Nyheter

 

logo_pop'set_301x113.png

 

 

Kreativ inredning med Pop'Set

 

 

 

Det är det visuella, vi minns bäst

I dagens utbud av inforamtion somfinns överallt gäller det att hitta något unikt som gör att ditt företag syns och sticker ut från mängden. Budskap i i tal och skrift kan göra mycket med det är ofta det visuella intrycket mottagaren kommer ihåg bäst.

Det är självklart inga nyhet att det visuella spelar en viktig roll i hur företaget uppfattas, och många av oss arbetar idag med att uttrycka sig genom att använda bilder och videoklipp i digitala kanaler och sociala medier.

Stick ut från mängden

Det kan vara svårt att sticka ut från mängden, men med papper och kreativitet kan du lägga till ett extra element i kommunikation och budskap som gör att ditt företag får extra uppmärksamhet.

 

Med papper kan du skapa något helt unikt

Hos Antalis strävar vi efter att hjälpa våra kunder att inspirera till nya möjligheter att använda papper. På en utställning i vårt Showroom i Stockholm visade vi bland annat hur papper kan användas för dekoration och inredning.

För denna utställning användes Pop'Set-sortimentet från Arjowiggins Creative Papers. Förutom moderna och otroligt vackra färger är papperet mycket lämpligt för bigning på grund av dess kvalitet och struktur.
 

Till utställningen användes ochså visuell kommunikation i form av golv- och väggdekoration från vårt Coala-sortiment. Det här sortimentet består av både inomhus- och utomhusmaterial, och innehåller allt från papper, självhäftande produkter, magnetiska medier, banderoller till textilier, tapeter etc. som ofta används för detaljhandeln.
 

Utställningen heter "A Shakespeare Fairy Tale", och tanken var att inspirera och visa hur man skapar ett äventyrligt universum med papper och golv- och väggdekoration.


Se filmen och bli inspirerad. Vi hjälper dig gärna. Kontakt våra tryckmediakonsuleter justask@antalis.com eller på telefon: 010-707 70 01