NOTERA! Fredagen 17 januari håller vi företagskonferens. Detta innebär att Kundcenter stänger kl. 14.00, samt att inga order från e-handeln hanteras efter kl. 14.00 denna dag.

Nyheter

 

poster_SE_342.jpg

 

Årets affisch är här!

Nu kommer 2019 års upplaga av de omtyckta Scandia 2000-affischerna med tema skalbaggar. 

SKOGENS VÄKTARE -  Skalbaggar sköter om naturen på många sätt. En glänsande jordlöpare som tar sitt uppdrag på största allvar är praktlarvmördaren. En skogens väktare som skyddar våra lövträd mot skadliga fjärilslarver. Med sin imponerande aptit sätter den i sig 400 larver under sin livstid. Möt en nyttoinsekt som tar giftfri, miljövänlig skogsvård till nya nivåer.

Byt till ett miljövänligare papper - byt till Scandia 2000


Vill du ha ett eget exemplar? 
Kontakta din Antalis respresentant eller besök Rum för papper i Göteborg

 

Scandia-digital-SE-banner-342.jpg


Nytt sortiment - Scandia 2000 Digital!

Din kreativa palett blev just större

Nu introducerar vi Scandia 2000® Digital
Både Scandia 2000 och Scandia 2000 Smooth är nu certifierat för digitaltryck genom HP, i ytvikter från 100 till 350 g. Dessutom finns den efterfrågade nyansen White lagerhållen i anpassade format för digitaltryck. Du hittar digitalformaten under benämningen Scandia 2000 Digital. 

Beställ prover här           Beställ i e-handeln       
 

scandia2000digital_sortiment_skiss.jpg

 
 
Visste du att klimatpåverkan hos Scandia 2000 bara är en fjärdedel jämfört med ett av Skandinaviens vanligaste obestrukna standardpapper? Jämför olika papper i vår klimatkalkylator här

Byt till ett miljövänligare papper - byt till Scandia 2000
 
 
 
 

 

 

 

scandiaSwatch.jpg

 

Tre nyanser av vitt

Vill du klämma och känna för att avgöra pappersvalet till trycksaken? Provstickan för Scandia 2000 visar ytvikter från 80–440 g. Två ytor, tre nyanser och ett brett sortiment av matchande kuvert och brevpåsar.

Beställ provstickan här.

 

 

 

 

 

 
  OnPaper_Scandia2000_311x282.png  
 

ON PAPER NR. 5 - Shinya Kimura


I en värld av testosteronstinna tatuerade män sticker den blyga och tystlåtna Shinya Kimura ut – varken han vill eller ej. Shinya är motorcykelbyggaren som blivit en legend inom customkretsar för sina totalt kompromisslösa maskiner. Fast för japanen Shinya Kimura handlar det om mer än bara muskler av stål. Han ser sitt arbete som meditation, som en konstform och inspirationen till hans senaste hoj kommer inte – som man lätt kan få för sig – från filmer som Mad Max eller Alien, utan från en vacker liten fågel. Trots att Shinya är i sin verkstad varje dag, sju dagar i veckan, så innebär hans sanslösa fokus på detaljer att han endast hinner bygga två–tre maskiner om året. Och priset blir därefter. Hans kundkrets består därför uteslutande av några av Hollywoods mest framgångsrika, samt andra personer runt om i världen som kombinerar ett extremt välfyllt bankkonto med en fascination för Shinyas avskalade och retrofuturistiska design.

Detta nummer av On Paper valde vi att trycka på något av det bästa vi har, nämligen Scandia 2000 Smooth 130 g. Familjen Scandia 2000 är inte bara vår egen älskling, utan även många formgivares favorit. Ytan smooth är extra slät för at ge bilderna bästa möjliga förutsättningar.