Våra utvalda varumärken

Screenvinyler, printvinyler och laminat för storformat från världskända Avery Dennison, där Stanton Avery uppfann det självhäftande materialet 1935.

Läs mer

Bestruken kartongfamilj med hög styvhet, bulk, ljushet och mycket bra tryckegenskaper. Carta kommer från välkända Metsä Board i de finska skogarna.
 

Läs mer

Varumärket för dig som vill exponera budskap och bilder i stora format. Coala finns i hela 58 olika kvaliteter, för alla typer av storformatskrivare.

Läs mer

30 svenska färger från Lessebo Bruk. Colorit är Sveriges största serie med kulört papper och kuvert. Och oavsett färg gör du ett grönt val. Color it!

Läs mer

Världens mest kända designpappersserie. Tidlös och alltid lika modern, för exklusiv reklam och elegant affärskommunikation med papper och kuvert.
 

Läs mer

Den mest innovativa sortimentet av kreativa designpapper i en kollektion; Matter, Skin, Touch, Metallics och Translucents.

Läs mer

Ett obestruket vitt och ytjämnt papper med ColorLok®-teknik för att ge dig fantastiska resultat på alla dina utskriftsjobb.

Läs mer

Bästsäljarna från hela Arjowiggins Creative Papers omtalade varumärken: Conqueror, Curious Collection, Keaykolour, Rives, Pop’Set.

Läs mer

Högbestruket papper av 50 % returfiber för grönare digitaltryck. Finns i Gloss och Silk, certifierat av HP Indigo, passar för alla torrtonertekniker.

Läs mer

Obestruket papper med suverän körbarhet för offset och preprint. Idealiskt för stora upplagor och alla vardagsjobb med höga krav på produktivitet.

Läs mer

Synonymt med hög kvalitet och snyggt bildtryck. GalerieArt™ familjen omfattar trippelbe-
strukna Gloss och Silk, helmatta Matt och fylliga Volume.

Läs mer

Maskinen som på ett enkelt sätt producerar förpacknings-
material för att skydda under hela transporten.

Läs mer

HP Storformat - Vi erbjuder en komplett serie skrivare för visuell kommunikation, som gör det möjligt att producera högkvalitativa, robusta utskrifter för inomhus- och utomhusbruk.

Läs mer
Det bredaste papperssortimentet som täcker alla dina tryck behov. 
Läs mer

Svensk homogenkartong i världsklass från Iggesund. Styrkan och tryckegenskaperna ger högsta kvalitetskänsla åt allt från förpackningar till omslag.

Läs mer

Marknadens i särklass mest kända displayskivor. Den unika sandwichkonstruktionen med polyuretankärna gör skivorna lätta, starka och mycket mångsidiga.

Läs mer

Designpappersfamilj med rustik känsla och jordnära toner, med harmonierande inslag av intensiva kulörer, fina meleringar och olika präglingsmönster.

Läs mer

Lightboard är en pappersbaserad displayskiva perfekt för butiksinredning och andra inomhusapplikationer.

Läs mer

Antalis eget varumärke inom packaging, med ett noga utvalt och extra prisvärt sortiment av material och maskiner för packningsjobbet på ditt företag. 

Läs mer

Lättvikts falskartong speciellt utformad för att ge en bättre, säkrare och mer hållbar lösning.

Läs mer

Superfine Digital med i-Tone® är ett av marknadens bästa papper för digitaltryck och är känt för dess höga och jämna kvalitet.

Läs mer

Nautilus® 100 % återvunnet kvalitetspapper med hög vithet och utmärkta miljöegenskaper.
 

Läs mer

Marknadens vitaste bestrukna papper med hög styvhet och mycket bra körbarhet för både offset och digitalt. Novatech... choose positive printing.

Läs mer

Obestrukna Olin från Arjowiggins förmedlar hög kvalitet och naturlig känsla. Välj mellan Regular eller Rough med skönt rå ytfinish och extra hög bulk. 

Läs mer

Obestruket papper av 100% finaste eucalyptus med mycket hög vithet, styvhet och opacitet. Pioneer finns både som kontorspapper och i grafiska format.
 

Läs mer

En färgexplosion med 31 olika nyanser som ger helt nya möjligheter med en mängd olika användningsområden och applikationer. 

Läs mer

Anslut dina trycksaker och förpackningar till webb, video och sociala medier med NFC-aktiverede smartphones.

Läs mer

Print Speed framhäver kontrasten hos text, illustrationer och foton och har en extremt hög kvalitet.
Med sin kombination av hög vithet, bulk, opacitet och körbarhet är det ett optimalt offsetpapper

Läs mer

Textilt och taktilt, inspirerat av modevärlden. Rives designpapper är kända för sina eleganta ytstrukturer, från Tweed och Shetland till Dot och Laid.

Läs mer

Obestruken klassiker från Lessebo. Kännetecken: Kvalitetskänslan, miljöegen-
skaperna och det breda sorti-
mentet med tillhörande kuvert.

Läs mer

Xerox produkter har utformats för att ge de allra bästa resultaten i alla digitala skrivare.

Läs mer

UPM Raflatac erbjuder ett brett sortiment självhäftande produkter i papper och syntetiska material.

paperman