image-from-the-document-manager

 

conqueror_greys.jpg

 

>> Tre nya grånyanser för Conqueror Wove och Laid
 

Arjowiggins Creative Papers introducerar tre nya, snygga nyanser av grått -  Conqueror Feather, Pencil och Cartridge.
Dessa 3 nyanser av grått kommer att finnas tillgängliga i vår i Coqueror Wove och Conqueror Laid designpapper 
och visar Conqueror med ett sortiment av neutrala färger, från vit till creamfärg, grå toner och svart.

Blandat med befintliga vita och off-whitefärger, förnya de moderna tonerna hela färgpaletten och bekräftar Conquerors produktsortiment av subtila uttrycksfulla tryckprojekt, samtidigt som Conqueror är lika modern som tidlös.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conqueror Feather      

Conqueror Feather

En mjuk och varm, modern grå med underliggande toner av lila. Pastellgråtonen gör den perfekt för bokstäver eller annan företagskommunikation. Färgen har också noggrant definierats av en kombination av Diamond White och Calligraphy, samt att lägga till en mjuk, neutral ljushet som bryter igenom en stark klassisk svartvitt palett.

Conqueror Pencil      

Conqueror Pencil

En mycket neutral, mild grå ton, både elegant klassisk och skarp. Dess neutralitet lägger till en anda av modernitet till Conqueror High White. Kombinerat med Diamond White och Feather, är det en ny palett för en varumärkesidentitet.

Conqueror Cartridge          

Conqueror Cartridge

En stark, mörkare grå som binder gapet mellan Pencil och Calligraphy. Den har en perfekt balans mellan varmt och kallt med sina lätta jordiska undertoner. Conqueror Cartridge kan få ett utmärkt resultat med guld eller kopparfolie.


 

 

conqueror-book-458x232.png

Boken om Conqueror
 

"Alla varumärken har sin historia. Det är hur du berättar den som gör skillnaden. Det papper du väljer blir därför en del av företagets identitet. När världens ledande varumärken behöver berätta sin historia, väljer de Conqueror."

I mer än 125 år har Conqueror bidragit till att berätta olika varumärkens historia. Papperet har med tiden utvecklats och blivit ett premiumpapper av högsta kvalitet för all typ av affärskommunikation. 


I en 180-sidig inbuden bok berättar Conqueror nu sin egen historia. Boken inledes av Conqerors historia bakom papperstillverkningen och berättar vidare om tre starka varumärken som använt just Conqueror för sin egen varumärkesidentitet.

Ett kapitel berör olika efterbehandlingstekniker, vilket visar mångfalden för såväl tryck som efterbehandling. Med 60 olika papper ger boken en möjlighet att utforska sortimentsbredden av olika nyanser, ytor, strukturer, vattenmärken och ytvikter. Det ursprungliga vattenmärket "Conqueror London" har återskapats och tillverkats i en begränsad upplaga och visas i boken.

Boken om Conqueror visar en kollektion med ett rikt arv och en lång tradition av papperstillverkning som utvecklats att bli ett modernt varumärke för all typ av affärskommunikation.


Beställ ditt exemplar av din kontaktperson Antalis, justask@antalis.com

 


 

Creative_Power_160x119.png

paperman