#{mi2.catalog.search.boxselector.title}
Letar du efter en wellåda? Skriv in de invändiga måtten och hitta den här. (mm)
PRODUKTKATEGORI
GREEN STAR SYSTEM
LÄNGD (MM)
BREDD (MM)
HÖJD (MM)
FÖRPACKNINGSTYP
TJOCKLEK (MM)
FÄRG
VARUMÄRKE

Wellådor

Vi har wellådor för alla behov. slitslådor, flyttlådor, E-handelslådor och mycket mer. Du hittar allt här. Vi erbjuder även lådor i specialstorlekar.

Högkvalitativa wellådor
Vi erbjuder lådor i enkelwell eller dubbelwell beroende på vad dina behov kräver. Vi har ett brett sortiment av olika storlekar och kvalitéer - så välj det som passar dig och ditt företag. Alla wellådor levereras plano på pall vilket gör att det tar minimalt med plats

Stor styrka och bra stötdämpning
Det finns många fördelar som gör wellpapp till ett idealiskt material för kartonger. Först och främst har wellpapp en relativt låg vikt, men ändå en stor styrka som gör det möjligt att transportera tunga saker. En annan fördel med lådorna är att de tål att staplas och har god stötdämpning. Wellådor är också ett bra val om du behöver förvara något vid en viss temperatur, wellpapp har bra isolerförmåga

Miljövänligt material
Wellpapp kan återvinnas vilket gör wellådor till ett miljövänligt alternativ till andra förpackningsformer. Dessutom är wellpapp ett lätt nedbrytbart material som inte innehåller miljöskadliga ämnen.
Förutom lådor kan du också köpa rullar av wellpapp i många olika storlekar och längder.

Vilken kartong ska du välja?
Funderar du på vilken kartong du ska välja? Skall det vara en låda man tejpar eller häftar ihop eller med snabbrest botten och tejpförslutning, enkel eller dubbelwell eller något helt annat? Vi förstår väl om det kan vara svårt att välja rätt låda - därför vill vi hjälpa dig på vägen.
Ta reda på hur tunga dina produkter är. Om dina produkter inte väger så mycket kan du välja en låda i enkelwell, eftersom de är lite tunnare men också billigare. Om du å andra sidan har tyngre produkter, kanske du skall välja en låda i dubbelwell, eftersom dessa är tjockare och bättre tål motståndet från tunga varor.


Flyttlådor
Vi har flyttlådor i en rad olika storlekar och kvalitéer så som standard flyttlåda, skrymmelåda, tavellåda m.m så att du får en säker packning. Med flyttlådor i well får du de många nämnda fördelarna med wellpapp, samtidigt som de är lätta att montera och praktiska att lyfta.
Om du är osäker på vilken flyttlåda du ska välja är våra skickliga medarbetare redo att vägleda dig.

Wellådor i unika format eller konstruktion
Om du inte hittar den typ av låda du letar efter, var inte orolig. Vi skräddarsyr en låda som passar dina önskemål och behov. Kontakta oss och hör mer om möjligheterna att få din egen förpackningsdesign.

Varför välja Antalis?
Om du väljer Antalis väljer du bra service, snabba leveranser, hög kvalitet och priser som tål att jämföras. Samtidigt gör vi det enkelt och snabbt för dig att beställa dina lådor via vår webbshop.
Vi är specialister på förpackningar och redo att hjälpa dig - oavsett vilken typ av förpackning du behöver.

Kontakta vår kundtjänst på 010-707 70 00 eller skicka ett e-postmeddelande till dem på justask@antalis.com
Visar 1 - 11 sökresultat av 11
Sortera efter

Mest populära produkter