ANVÄNDINGSOMRÅDE
VARUMÄRKE

Maskiner och Verktyg

Här hittar du ett stort sortiment av förpackningsmaskiner. I vårt sortiment hittar du varumärken som Sealed Air, Ranpak och Master'in.  Vi har emballagemaskiner till alla behov.

stort sortiment och korta leveranstider på förpackningsmaskiner.Tack vare vår globala närvaro erbjuder vi korta leveranstider och tillgång till ett stort sortiment av förpackningsmaskiner. I denna kategori hittar du bland annat sträckfilmsmaskiner , bandningsmaskiner och batteriverktyg , som alla hjälper dig att effektivisera emballeringsprocessen.Maskiner som underlättar arbetet.Behöver du på ett lätt och smidigt sätt, filma ditt gods, så det står förankrat på dina pallar, eller behöver du ett enklare sätt att banda med PP eller PET banda dina wellådor, så lådorna inte öppnas under transporten ? Så har vi säkert vad du behöver! Sträckfilmsmaskiner och handapparater är några av de produkter, du hittar under denna kategori. Dessa produkter hjälper dig att spara tid och underlätta arbetet med att packa dina produkter.

Vi har självklart de rätta tilbehören till dina maskiner, bland annat:

- Sträckfilm

- PP band

- PET bandMontage ingårEn förpackningmaskin är inte bara en förpackningsmaskin. Den skall hanteras rätt. Därför är montage och operatörsutbildning alltid en del av köpet, när du köper dina förpackningsmaskiner hos oss. Läs mer om vårt underhåll och service här .Få professionell hjäp av våra maskin experter.Om du är osäker på vilken maskin, som passar bäst till dina behov, så tag kontakt med oss . Vår kunniga personal är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Hos oss finns det inga dumma frågor. Vår enda önskan är att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för just din verksamhet.

Ring på tlf.: +46 107 77 000, skicka ett e-mail på justask@antalis.se. Vi besvarar alla dina frågor så snabbt som möjligt.

Mest populära produkter