PRODUKTKATEGORI
PRODUKTNAMN

Sträckfilmsmaskiner

För optimal påläggning av din sträckfilm rekommenderar vi en sträcfilmsmaskin. Även vid små volymer, kan det finnas många fördelar.. Vi har halvautomatiska och helautomatiska sträcfilmsmaskiner till alla behov.
En maskin med stora fördelar

Med en sträcfilmsmaskin optimerar du inte bara din packeprocess, du reducerar också din sträcfilmsförbrukning och förbättrar ergonomin för dina medarbetare. Med en sträcfilmsmaskin är resultatet alltid det samma och din pall därmed säkrad under transport och lagring.

Halvautomatisk eller helautomatisk sträcfilmsmaskin

Halvautomatiske sträcfilmmaskiner är perfekt till värksamheter med ett mindre pallflöde. De är smidiga att installera och enkla att använda.
Har du ett större pallflöde , kan det löna sig att investera i en helautomatisk sträcfilmsmaskin. Här får du säkrat en snabb, precis och effektiv lösning för filmninging av dina pallar.

Boka en tid för att kolla din nuvarande sträcfilmslösning

Sträcfilmmaskinerna er lätta att implementera och mycket användarvänliga. Maskinerna är endast en del av den samlade emballagelösning som du får, när du handlar hos oss. Våra emballageexperterr ger dig råd och vägleder dig i hela din samlade emballagelösning, så du undviker onödig förbrukning. Boka en emballagekoll, och få en heltäckande genomgång av din nuvarande stäckfilm- och maskinlösning.
Visar 1 - 5 sökresultat av 5
Sortera efter

Mest populära produkter