VARUMÄRKE
BASMATERIAL
TJOCKLEK (MY)
BREDD (MM)
LÖPMETER
FÄRG
STRÄCKBARHET
GREEN STAR SYSTEM

Sträckfilm och Plast

En av de bästa och mest populära lösningarna för att stabilisera godset på pallar är sträckfilm och plastfilm. Vi erbjuder ett stort sortiment av olika typer av sträckfilm, plastfolier - allt från handhållna minirullar till stora maskinrullar, pallhuvar, plastslangar samt krympfilmer. Vi har ett stort utbud av format, storlekar och kvaliteter.

Vilken sträckfilm ska du välja?


Vårt breda sortiment innehåller ett stort utbud av olika sträckfilmer. Ministräckfilm lämpar sig för små förpackningsuppgifter. Handrullar är för lite större inplastning, här rekommenderar vi att du använder dispenser till sträckfilmen för att underlätta och spara tid. Maskinrullarna är till de riktigt stora jobben och som namnet antyder behövs sträckfilmsmaskiner. Maskinsträckfilmen är förutom snabbare, även mer ergonomisk och minskar din förpackningsförbrukning.

Allt du behöver för den perfekta inpackningen


Våra sträckfilmer finns i olika bredder och tjocklekar, så de passar för de flesta behoven. De varierar mellan 90 till 500mm i bredd och 4 till 25my i tjocklek.
1my motsvarar 0,001mm, så våran tjockaste variant är alltså 0,025mm. Ju större och tyngre gods du behöver paketera, desto tjockare behöver sträckfilmen vara.

Sträckfilmens sträckbarhet varierar från 60 till 350%. Du kan även få sträckfilm som är försträckt och kan användas i maskiner som inte har försträckning.

Sträckfilm finns i fler färger


Här i webshopen har vi svart, blått och den mest populära transparenta sträckfilmen. Vill du ha en annan färg behöver du inte oroa dig, vi kan leverera sträckfilm i alla världens färger. Vill du även ha sträckfilm med logga går det också att ordna. Hos oss hittar du sträckfilm för alla behov - de är bara att fråga. Du kan även läsa vår guide "Att välja sträckfilm"

Dispenser för sträckfilm


Gör ditt arbete ännu enklare när dina varor ska packas. Våra dispensrar för sträckfilm säkerställer en effektiv lösning för dina förpackningsuppgifter. Med rätt sträckfilmsdispenser till hands så ligger sträckfilmen stabilt till sista metern har använts. Dispensern säkerställer att det inte trasslar och att packningen går lättare.

Vi har öppet 24 timmar om dygnet och ger gärna tips och råd
I vår webshop kan du utforska vårt stora sortiment dygnet runt och hitta sträckfilm, pallhuvar mm. som matchar dina behov. Använd vår sökfunktion om du redan vet vilken sträckfilm du behöver till ditt företag. Du är naturligtvis alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst och produktspecialister för mer tips, råd och vägledning innan du beställer.

Mest populära produkter