PRODUKTKATEGORI
VARUMÄRKE
BASMATERIAL
TJOCKLEK (MY)
BREDD (MM)
LÖPMETER
FÄRG

Handsträckfilm

För säker och stabil hantering av gods. Förhindra att lasten glider och skydda godset mot fukt, damm och smuts med hjälp av handsträckfilm. Vi lagerför ett stort sortiment av blåst, cast och försträckt kvalitet. Är du i behov av perforerad, återvunnen eller standard handsträckfilm - så har vi det i ett brett sortiment.

Master’in - vårt internationella varumärke


Master’in är vårt eget internationella varumärke som är uppdelat i kategorierna Access, Performance och Expert. Sortimentet kännetecknas av hög kvalitet, rivstyrka, elasticitet och punkteringsstyrka. Alla sträckfilmsprodukter lämpar sig för alla manuella inplastningsbehov.

Tunn manuell sträckfilm


Våran handsträckfilm är tunn och har hög punkteringsstyrka. Filmen är gjord av LLDPE och är perfekt för dig som behöver en mindre sträckfilm.
Vi har även svart handsträckfilm om du vill dölja vad som är inplastat.
Applicera sträckfilmen lättare och effektivisera inplastningen med hjälp av handdispenser. Sträckfilmen skyddar effektivt ditt gods samt smuts medan det även ligger stabilt kvar på pallen. Ett enkelt och snabbt sätt att säkra dina varor under transport.

Handsträckfilm för alla behov


Vi har cast, blåsta och olika sträckegenskaper så att du kan hitta något för alla era behov. Vi rekommenderar cast för mindre krävande uppgifter medan blåst sträckfilm är bättre för tunga och ohanterliga varor. Båda är kända för hög rivstyrka. Blåst film har en högre stabiliseringsförmåga och castfilm har ett lågt avrullningsljud, medan de försträckta är för maskiner utan försträckning.
Är du osäker på vilken sträckfilm du ska välja kan du enkelt följa vår sträckfilmsguide här.

Helt återvinningsbar sträckfilm


Vår handsträckfilm kan sorteras under återvinningsbar plast.
En optimal förpackningslösning för företag som vill gå i konsumenternas riktning när det gäller återvinningsbara produkter och minska miljöpåverkan.
Visar 1 - 7 sökresultat av 7
Sortera efter

Mest populära produkter