Event, Nyheter, Grafisk kommunikation, Visuell kommunikation

Besök oss på Sign&Print Scandinavia, Kistamässan! Vi finns i monter C:70

03 aug 2023 —
Skriv ut
Sign&Print Scandinavia

Vi är självklart på plats i monter C70 där vi hoppas att få möte dig och dina kollegor. 

Registrera dig här!
Registrera GRATIS entré här 

Monter med spännande nyheter och mycket inspiration

I vår monter kommer vi att visa de senaste maskinerna, nyheter inom papper, självhäftande material för både interiör och exteriör och grafiska utrustningar, prata klimatsmarta miljöval, visa livedemonstrationer, prover och inspirationsmaterial. 

Vi kommer att ha ett mediabord där vi visar upp olika underlag som glas, plast, tegel, betong och trä att fästa självhäftande media. Vi demonstrerar hur man ska kunna välja rätt media och klister för rätt underlag. Besökarna kommer att få prova att montera självhäftande media på de olika underlagen.

Ta en kaffe med oss i vår monter och kolla in några av våra fokusområden.

 

Vi håller kvar hållbarhetsfokuset

Antalis vill dra sitt strå till stacken mot en positiv förändring för miljön. Vi har bestämt oss för att höja ribban när det gäller att ta vårt ansvar för en mer miljömedveten bransch. 

Vi kommer att visa vårt Green Star System som rankar produkter utefter råvara och återvinningsbarhet. Vi kommer att prata om våra produker inom pappersbaserade material, men också självhäftande alternativ till pvc såsom polyeten och polypropen (PP). Vi ser en större efterfrågan på miljövänligare materialalternativ bland kunder och slutanvändare.

– Vi ser definitivt en våg av det gröna som är betydligt högre nu än vad det var tidigare. Den har funnits med under några år men känns tydligare nu. Man har högre krav och går lite längre, ett aktivt val för att få ett miljövänliga material, säger Johan Mellin, försäljningschef inom affärsområdet Visuell kommunikation på Antalis.

tillsammans kan vi bidra till mer hållbar visuell kommunikation

Coala Window Decor i badrum

Inredning & dekor

Vi älskar dekor och vår portfölj inom interiörprodukter växer kraftigt och för den som vill hämta inspiration till kommande projekt är det ett ypperligt tillfälle i vår monter. Vi kommer bland annat att visa Coala Interior Film och  Coala Window Decor

 

 

Antalis ❤️ Arlon

Sist men inte minst: Antalis och Arlon har ett globalt distrubutionsavtal och vi har redan upplevt ett stort intresse för dessa högkvalitativa folier. Lär känna Arlon än mer med oss på mässan där vi lägger stort fokus på:

  • SLX+ - unik vinyl för bilfoliering
  • Arlon Premium Color Change - en serie med trendiga färger för helfoliering av bil

 

Missa inte det!

Arlon Swatches

Coala Window Decor i badrum

Starka varumärken

Med marknadens bredaste sortiment av papper, erbjuder vår portfölj allt från premium obestruket designpapper Olin, till mer kreativa papper för dina inbjudningar och evenemang samt kreativa och designpapper för mer avancerad företagskommunikation. 

Vi hjälper dig att hitta rätt produkt och lösning! 

 

Boka gärna ett möte med oss på plats! 

Kontakta din säljare eller fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig och bokar in en lämplig tid.