mån-fre 08:00-16:30
KONTAKTA OSS

Vi har produkter och lösningar för alla dina behov

Med ett brett sortiment av av papper, kartong, kuvert samt designpapper, syntetisk film & etiketter hjälper vi dig med din grafiska kommunikation.  

Som den ledande N°1 pappersleverantören i Europa erbjuder vi mer än bara produkter: vi hjälper dig också att utveckla ditt affärsområde inom digitaltryck, kreativitet och miljö.

Grafisk kommunikation.png

Kontakta oss

Har du en fråga? Vi hjälper dig gärna.


010-707 70 00
(mån-fre 08-16:30)
Fyll i kontaktformulär

Designpapper

Products-home-conqueror.jpg

Tidlös och alltid lika modern, för exklusiv reklam och elegant affärskommunikation med papper och kuvert.
 

Products-home-keaycolour.jpgDjärv och spännande, livlig och mångsidig och kombinerar kvalitet och innovation i en unik samling papper och kartong.

 

Products-home-popset.jpgEn kollektion med en mängd fantastiska färger. En tidlös palett, som sträcker sig över pastellfärger, gråtoner och en regnbåge med intensiva nyanser, hela vägen till extra svart.

Products-home-curious.jpgDet mest innovativa sortimentet av kreativa, designpapper i en enda samling: Matter, SKIN, Touch, Metallics och Translucents.

Products-home-rives.jpgTextilt och taktilt, inspirerat av modevärlden. Rives designpapper är kända för sina eleganta ytstrukturer, från Tweed och Shetland till Dot och Laid. 

Läs mer om Rives

Obestruket pappers

Products-home-olin.jpg

Det mest kompletta sortimentet av premium offsetpapper på marknaden som förmedlar hög kvalitet och naturlig känsla. Du kan välja mellan flera nyanser och ytvikter. Ett perfekt val för effektiv kommunikation.

Products-home-printspeed.jpgEtt obestruket offset och preprint papper med en extremt hög kvalitet som framhäver kontrasten i text, illustrationer och foton. Har en av de högsta vithenten på marknaden (CIE 161 for Offset, CIE 169 for Laserjet) och är FSC ® certified.

Products-home-edixion.jpg

Obestruket papper med suverän körbarhet för offset och preprint. Idealiskt för stora upplagor och alla vardagsjobb med höga krav på produktivitet.

Products-home-mohawk.jpg

Superfine Digital med i-Tone® är ett av marknadens bästa papper för digitaltryck och är känt för dess höga och jämna kvalitet.


 

Scandia 2000 logga-580x77.pngScandia 2000 - ett av världens mest klimatvänliga papper! Ett premium obestruket designpapper som har en oslagbar kvalitet med 2 olika ytor, 3 olika nyanser och ytvikterna 80-440 g. 

 

Colorit_banner580x217.png

Colorit ® - markandens bredaste sortiment av färgat, obestruket papper. 

Återvunnet papper

Products-home-nautilus.jpgNautilus® 100% återvunnet kvalitetspapper med hög vithet och utmärkta miljöegenskaper. 

Products-home-cocoon.jpgCocoon är ett 100% återvunnet papper av högsta kvalitet och exta hög vithet som bevarar miljön utan att kompromissa med utskriftsresultaten.

Kartong

Products-home-invercote.jpg

Svensk homogenkartong i världsklass från Iggesund. Styrkan och tryckegenskaperna ger högsta kvalitetskänsla åt allt från förpackningar till omslag.

Products-home-metsaboard.jpgMetsäBoard är en lättvikts falskartong speciellt utformad för att ge en bättre, säkrare och mer hållbar lösning. Produktsortimentet erbjuder en mycket hög prestanda för krävande applikationer såsom för livsmedel, skönhets- och hälsoprodukter,
lyxförpackningar eller grafiska applikationer.
Lessebp_Premium_Packaging_black-580x71.png

Lessebo Premium Packaging är det ultimata valet när du är ute efter en förpackning där premiumkänsla är viktigt, kräver hög kvalitet och är miljövänlig.

Bestruket papper

Products-home-novatech.jpgEtt bestruket papper i toppkvalitet som säkerställer alla tryckbehov, oavsett trycksak eller tryckkomplexitet för både offset- och digitalutskrifter.  Finns i FSC®- eller PEFC-certifierade kvaliteter.

 

 

Sappi_GalerieArt-resize580x100.pngEtt av marknadens bredaste sortiment av bestruket papper och finns i silk/gloss/matt. Produkten garanterar stabilitet och långsiktighet. Suverän kvalitet som står upp för ditt varumärke. 

Specialmedia

Products-home-reacto.jpg

Ett självkopierande papper med svart kopieskrift för tillverkning av blankettset i offset. FSC certifieradad. Förpackningarna är märkta för korrekt trycksida.  

Products-home-upm.jpgUPM Raflatacs erbjuder ett sortiment av framsidor, adhesive och baksidor för att uppnå bästa estetik och resultat för dina trycksaker.

Xerox-logo 500.png
Xerox specialmedia erbjuder mer än vanligt papper och dina kunder unika, mervärdeslösningar. Testat av Xerox Laboratory för att säkerställa högsta kvalitet och optimala resultat.

MetaliK_KernowPrint_logga.jpg
MetaliK är en serie ensidig grafisk board med högreflekterande Silver-, Guld- och Kopparyta, utvecklad speciellt för torrtonerskrivare.

Grafiska förbrukningsvaror

Offsetplåt.png

Framkallningsfria offsetplåtar från Kodak. Termisk offsetplåt, offsetplåt för violettlaser.
 

FÄRGBURKAR.png

Hos oss hittar du allt från färgspacklar till gummidukar.