mån-fre 08:00-16:30
KONTAKTA OSS
A4_More_banner.png

Antalis kundklubb för återförsäljare inom kontorspapper

A4&more är ett lojalitetsprogram som belönar dig för att du köper några av marknadens mest kända pappersvarumärken.

Om du är en återförsäljare eller ett tryckeri som köper papper från Xerox, Image, Data Copy, Color Copy, Pioneer eller HP kommer vi att belöna dig med poäng. Du kan använda dessa poäng för att köpa en mängd olika artiklar eller reklampresenter för att hjälpa dig att marknadsföra dessa varumärken till dina kunder.

Poäng samlas varje månad och extrapoäng och gåvor kan samlas in när du deltar i kampanjerna och andra aktiviteter på A4&mores hemsida. Poäng upphör inte så länge du är aktiv i programmet.

Det är enkelt, köp Antalis-papper, samla poäng, njut av belöningarna.

Anmäl dig till kundklubben idag och tjäna 200 gratis poäng.

Ban-antalis-A4_more.jpg

antalis-reward-club.jpg

Registrera ett konto

Det är enkelt, besök www.a4more.com, välj ditt land och följ instruktionerna för att skapa ett nytt konto. Du kommer att få dina nya inloggningsuppgifter inom 48 timmar. När du loggar in för första gången får du automatiskt 200 BONUSPOÄNG!

Om du föredrar kan du alltid kontakta din Antalis-representant som kan hjälpa dig att skapa ditt nya konto.

A4&more - där lojalitet ger belöningar!

 

Kundklubb, verktyg och belöningar

A4&more-rewards2.jpgA4&more artiklar

Bläddra igenom mängden artiklar vi har att erbjuda i kundklubben. Du kommer att ha tillgång till de senaste telefonerna, bärbara datorer och tv-apparater, ett stort utbud av presentkort och mycket mer för att belöna lojalitet som en del av din affär för att behålla kunder.

Branded gifts.jpgHjälmedel att marknadsföra varumärken

Antalis stödjer marknadsföringen av A4&mores varumärken som Xerox, Image, Data Copy, Pioneer, Color Copy och HP genom att erbjuda dig lämpliga media och effektiva reklamartiklar. Bläddra igenom de breda sortimentet av artiklar vi har att erbjuda såsom pennor, anteckningsböcker, USB-enheter, ryggsäckar och mycket mer. Använd dessa i dina kampanjer, för att tacka uppskattade kunder eller för att dela ut till din egen personal.

Media Hub

Den finns på A4&mores hemsida. Här hittar du de senaste web banners, video, kartong- och paketbilder för de pappersvarumärken du köper och säljer.

Använd bilderna och videorna för dina kampanjer att öka varumärkeskännedom och på hemsidor.

Vi kan till och med anpassa videorna genom att lägga till din företagslogotyp till dem.

Snabb och enkel åtkomst till digitala bilder, endast med en knapptryckning!

Media Hub.gif