Inspiration, Produkter & tips, Nyheter, Emballage

3 smarta flyttprodukter som gör flytten smidigare, snabbare och säkrare

25 jan 2022 — Flytt, tips
Skriv ut
Produkter till Flytten

Driver du flyttfirma eller self storage-företag och har svårt att avgöra vad som är bäst när du navigerar bland flyttprodukter? Vi tipsar om tre smarta flyttprodukter som gör flytten smidigare och som minskar riskerna för oförutsedda skador och olyckor.

Driver du flyttfirma eller self storage-företag och har svårt att avgöra vad som är bäst när du navigerar bland flyttprodukter? Vi tipsar om tre smarta flyttprodukter som gör flytten smidigare och som minskar riskerna för oförutsedda skador och olyckor.

Avtagbara flyttetiketter

Att märka upp flyttlådor är smidigt och ger en bättre överblick. Men redan efter en flyttomgång riskerar lådorna att bli fula med tidigare överstruken text eller förstörd wellpapp efter borttagning av etiketter – något som inte ger ett speciellt proffsigt intryck.

Flyttlådor brukar hålla ungefär sju flyttar innan de byts ut och du vill säkert kunna använda dina flyttlådor i flera omgångar och med flera kunder.

 

Lösningen stavas därför avtagbara flyttetiketter. Med etiketter som du kan ta bort och som inte lämnar märken håller sig flyttlådorna snygga, hela och rena och du kan känna dig trygg i att ni ger ett seriöst intryck gång på gång.

 

Fördelar med flyttetiketter:

  • Ger ett proffsigt intryck
  • Håller flyttlådorna snygga och hela
  • Enkla att ta bort
Köp här

flyttetiketter plus.png

FloorCover Soft – golvskydd med adhesiv

Att föremål ska tappas och gå sönder eller att golven skadas är något de flesta oroar sig för vid en flytt. Driver du flyttfirma blir du ansvarig för skadorna vilket kan leda till extra kostnader samtidigt som du lämnas med missnöjda kunder. Då är det viktigt att slå in ömtåliga föremål och skydda golven.

Golvskyddspapp är ett vanligt alternativ, men nackdelen är att det lätt glider omkring vilket medför en risk för halka när du flyttar in och ut möbler i en bostad.

Med ett golvskydd med adhesiv fäster baksidan enkelt mot golv och vinklar, exempelvis i trappor. Detta säkerställer att man lättare kan gå fram och tillbaka, och upp och ner för trapporna utan att snubbla.

Fördelar med FloorCover Soft:

  • Minskar risken för att halka
  • Skyddar golv mot skador och slitage
  • Du kan jobba snabbare
Köp här

Floorcover som skyddar en trappa

Möbelskydd

Att skydda kundens ägodelar vid en flytt är a och o, särskilt möbler med tyg. Ljusa tyger löper ofta störst risk att bli smutsiga vid en flytt och kan orsaka fula märken som blir svåra att få bort. Andra möbler kan bli kantstötta och få repor av misstag. Ett vanligt alternativ är att plasta in möbler för att undvika skador, damm och smuts, men det är både tidskrävande att ta på och av och slängs ofta efter en användning.

Du kan istället använda dig av ett återanvändbart överdrag som du snabbt och smidigt kan dra på och av soffor, fåtöljer och sängar. Vi erbjuder ett smart överdrag i flera olika storlekar och modeller.

 

Fördelar med möbelskydd:

  • Skyddar mot damm, fukt och smuts
  • Tillverkat av återvunnen plast som kan återanvändas
  • Tidsbesparande

Möbelskydden finns i olika format till olika möbler. Se gärna närmare på utbudet:

mobelskydd-grafik.jpg

 

 

 

Flyttkatalog

Vi erbjuder ett brett, relevant och högkvalitativt sortiment av flyttprodukter som möter din verksamhets specifika behov. Ta del av hela vårt lagerförda flyttsortiment och lite tips i vår flyttkatalog - Allt för flytten.

Öppna katalogen
Katalogen: "Allt för flytten"

 

 

 

Läs också...