Event, Nyheter och Event

Antalis Interior Design Award är tillbaka med en ny upplaga 2022!

Vi är glada att presentera den tredje upplagan av Antalis Interior Design Award med start den 1 oktober 2022. Låt dig inspireras!

AIDA

Det två första upplagorna av Antalis Interior Design Awards 2017 och 2019 var en stor framgång. Ca 800 anmälda projekt från mer än 29 länder och 61 000 besökare till Antalis Interior Design Awards hemsida samt i sociala medier.

Från 1 oktober 2022 till 31 januari 2023 är inredningsarkitekter, arkitekter, tryckerier, installatörer och alla kreativa personer inbjudna att skicka in sina projekt där minst en produkt har använts och är köpt från Antalis. De bästa projekten kommer sedan att presenteras för en jury bestående av internationella aktörer inom designområdet.

Enkel och snabb registrering

Anmälan av bidrag görs online på AntalisInteriorDesignAward.com från 1 oktober 2022 till 31 januari 2023. Alla godkända bidrag kommer att publiceras i galleriet, vilket ger ökad synlighet för deltagarna under hela tävlingen.

Mod och kreativitet ligger bakom Antalis Interior Design Award

Detta är ett skyltfönster för allas kreativitet. Tävlingen syftar återigen att främja både mod och kreativitet för projekt från hela världen.

Denna tävling riktar sig främst till kreativa själar som tar ut svängarna i sitt konstnärliga skapande.

 

Kategorier

Sugamour

Miranda Design Solutions – Lithuania 

 

Tävlingen kommer att belöna de bästa slutförda eller pågående projekten från slutet av föregående upplaga (1 februari 2020) till slutet av årets upplaga (31 januari 2023). Yrkesutövande (arkitekter, designers, tryckerier, installatörer, reklambyråer) kan tävla i en eller flera av följande fem kategorier: Hotell, Retail, Kontor, Hem och Offentliga byggnader.

 

Tre specialpriser

Antalis Design Award vill främja kreativitet genom att använda ett urval av produkter som speglar aktuella trender. Därför har tävlingen lagt till tre nya priser: "Special Interior Film", "Special Windows Film".

Deltagare som använder Coalas adhesive dekaler för vägg eller fönster kommer också att vara med i nomenering av en eller båda av dessa priser.

Deltagare som vill tävla inom "Special Sustainable" kan använda en av de miljövänliga produkter som har fler än två stjärnor i Antalis Green Star System.

 

Original Pattern Prize

Alla kreativa aktörer (illustratörer & designers, bildkonstnärer, studenter inom grafisk konst etc) får delta. Två vinnare kommer att delas ut till Original Pattern. Varje vinnare kommer att erbjudas tryck av sitt originalmönster på den Coala produkt de väljer.

 

3D projects on a white model - Canteen

För yrkesutövare och studenter som inte har några pågående eller avslutat projekt att lämna in, är det möjligt att använda en 3D-modell, som Antalis har skapat. Denna kan dekoreras digitalt med produkter från Coala-sortimentet. I årets upplaga av tävlingen är modellen en matsal.

3D projects on a white model - Canteen

 

De 12 vinnarna kommer att tillkännages i mars 2023. Prisutdelningen kommer att ske vid ett prestigefyllt evenemang i Paris, 30 mars 2023. Vinnarna kommer att få omfattande mediabevakning och synlighet på AIDA hemsida, Antalis galleri, på sociala medier, på Antalis hemsida och på internationella mässor och kundevenemang i Europa och i andra länder.

 

Antalis Interior Design Award jury

Alla bidrag kommer att bedömas av en internationell jury bestående av kända designprofiler från hela världen

  • UK, Grant Dudson, Creative Director @Chorus
  • Poland, Paweł Brodzik, Managing Director, Tetris
  • France, Julien REIBELL, CEO Altavia Pallas 
  • Lithuania, Rūta Bužinskaite, Co-Owner at Blank Page, Interior designer, Lecturer
  • Germany,  Corinna Kretschmar-Joehnk, Founder & Partner at JOI-Design Innenarchitekten
  • Hungary, Andrea Hegedűs, Professor Budapest Metropolitan University, Art Director, Textile and Fabric Design
  • Romania, Laura Pietrusel , Interior Architect & Winner Antalis Interior design Award 2020
  • Norway, Linda Steen, AS Scenario interiørarkitekter MNIL
  • Czech Republic, Radek Váňa, Editor of the architecture magazine ARCHIZOOM
  • International, Bittor Sanchez-Monasterio, ACCOR HOTELS Global Vice President Design Economy & Midscale Brands

 

01 Okt 2022 - 31 Jan 2023
00:00 - 23:59
Ladda ner till din kalender