Print 

Print 138x119.jpg

Att välja papper är en kreativ handling. Med rätt pappersval förstärker du trycksakens idé och budskap och stärka din företagsprofil och ditt varumärke. Vi har marknadens bredaste sortiment. 
 

Läs mer

Office 

Office 138x119.jpg

Vi har marknadens bredaste sortiment av kontorspapper, kuvert, etiketter och film för kontorets alla typer av skrivare, printrar och kopiatorer och de mest välkända varumärkena.

Läs mer

Visual Communication

Storformat 138x119.jpg

Upplev en helt ny värld av möjligheter. Vi hjälper dig att synliggöra ditt företag. På gator och torg, i skyltfönster, butiker, varuhus och arenor, på mässor och events, bussar och bilar.

Läs mer

Packaging 

Packaging 138x119.jpg

Vi erbjuder ett komplett utbud av material, utrustning, maskiner och tjänster. Vi har har det mesta inom förpackning, emballering och förpackningslösningar.

 

Läs mer

Antalis Showroom & Dummyverkstad

 
  butikshylla_160x120.png  
 

Varmt välkommen till vårt Tryckmediacenter / Showroom i Stockholm för inspiration och rådgivning. Showroom och våra konsulenter vänder sig till företag och studenter inom grafiska branschen. Vill du boka ett möte med oss är det bara att maila tryckmediacenter eller om du är i behov av en dummy, maila dummyverkstan så får du snabb återkoppling.

Tryckmediacenter / Showroom öppettider:
MåndagTorsdag 10.0017.00
Fredag 10.0015.00
Dag före helgdag stänger vi 12.00 


Adress: Birger Jarlsgatan 23, 111 45 Stockholm, karta

Antalis kundcenter öppettider:
Måndag - fredag 08:0016.30
Dag före helgdag stänger vi kl.
15.00. Inga order i e-handeln hanteras efter kl. 15.00 dag före helgdag.
 

Nyheter 

  • 13.09.2018

    Sortimentsnyheter och uppdateringar

    Nya sortiment:   Novatech Marknadens vitaste bestruket papper som motsvarar Igepas varumärke Maxi silk och Maxi gloss.   • Maxisilk blir Novatech matt...

  • 25.05.2018

    Panda Book of the Year 2018

    "Ett vildare liv" har fått den ärofyllda utmräkelsen, Årets Pandabok 2018, tryckt på Cocoon Silk 100% återvunnet papper distribuerat av Antalis. Antal...

Läs mer

Print Power

logo-Print-Power_131x67.pngAntalis är en aktiv medlem av Print Power, en Europeisk organisation med ambitionen att lyfta det tryckta budskapets roll i en digital värld. Medlemmarna i organisationen är en mängd olika företag som representerar hela den grafiska värdekedjan – produktion, distribution, tryck, innehåll och leverans.

Läs mer

Ny VD

 
  IMG_5169_hakan_askenberger.jpg  
 

Håkan Askenberger utsedd till ny VD för Antalis AB 

Antalis AB förändrar sin organisation och utser Håkan Askenberger till ny VD för Antalis AB. Håkan har idag rollen som Logistic Director för Antalis Nordic, Baltics & Russia.


Även Jonas Palmgren får en ny roll som Commercial Director med ansvar för att driva försäljning och nya affärer. 
- Nu ser vi att det är läge för nya krafter att leda nästa kliv i Antalis utveckling, kommenterar Jukka Silventola, Regional Director of Nordics, Baltics & Russia.
 
Läs mer
Lägg in ditt artikelnummer

Nyhetsbrev  

visuel

Du missar väl inte några nyheter? Anmäl dig till våra nyhetsbrev!

Prislistor  

visuel

Här hittar du våra prislistor och illustrerade kataloger du kan bläddra i.

Läs mer

Certifikat  

visuel

Vi marknadsför certifierade produkter

ICC  Profilcenter