logo-2DB.jpg

Våra kunder och deras kunders applikationer 
är källan till insipration 

Digitala trycktekniker ger kreativiteten nya möjligheter!

Antalis D2B fokusområde gör det möjligt att hjälpa våra kunder med de utmaningar som uppstår på en ständigt föränderlig marknad, hålla sig uppdaterad och fånga nya affärsmöjligheter. 

Utvalda produkter Metalic med Hanley Court Printers

d2b-3.jpg

Varför valde du KernowPrint MetaliK Silver?

Ursprungligen genomförde vi två projekt för två olika företag med KernowPrint MetaliK, och vi älskade produkten så mycket att vi bestämde oss för att använda produkten även för våra egna visitkort! Det var en produkt som vi ville visa våra kunder och uppmuntra dem att prova något nytt och spännande. När jag visar mitt visitkort säger människor alltid "wow, det är fantastiskt". Det har blivit ett verktyg i mitt säljarbete, ett varuprov för produkten, ett sätt för mitt företag att främja nya kreativa möjligheter och hjälpa våra kunder att experimentera med nya applikationer, vilket ger mer affärer och intäkter för mig. 

Printer: Hanley Court Printers
Printer Model: Konica Minolta AccurioPress C2060
Produkt: KernowPrint MetaliK Silver

Applikation: Business Cards
Antal: 1000 st

Mohawk Superfine från Fineline Print & Web

d2b-4.jpg

"Vi har en Ricoh 901 digital printer på Fineline som vi upplever skulle vara idealisk för att testa det nya Mohawk Superfine i-Tone® ..." På grund av kvaliteten och ytvikten på Mohawk-pappret bestämde vi oss för att testa det med "art prints" från en av Finelines kunder, Anthony Wyatt

Anthony
 

 

Då kunden använder Mohawk redan idag i sin verksamhet men använder mest Mohawk smooth i olika ytvikter för sina tryck, så bedömde vi att dom skulle vara en idealisk kandidat för denna produkt.

Vi kan säga med säkerhet att vi verkligen älskar detta papper! 

Det som var särskilt imponerande var tyrcket med Eggshell, som är lite strukturerat, tog bläcket som användes av Ricoh - där det ibland kan påverka hur bläcket sitter på den färdiga produkten och få bilder att se fläckiga och fläckiga ut på ett strukturerat papper, men inte i det här fallet. Bilden trycktes perfekt och i en vinkel hade den en härlig glans, som en Silk finish.

Tony sa att han brukade använda strukturerat papper tidigare (för länge sedan) men slutade använda det eftersom denna typ av papper orsakade problem med de gamla digitala skrivarna, t.ex. att bläcket inte fäste ordentligt på pappret och fortsatte också att fastna i maskinerna. Men han var mycket imponerad av finishen med detta papper och Ricoh.

Det som också är jättebra med Mohawk-papper är den vita tonen - detta är särskilt viktigt för Tony.

Tony säljer sina tryck som grossist till ett antal välkända Zoo lokalt och utomlands så att han litar 100% på papper är av högsta kvalitet för att få rätt finish och känsla för sina tryckproduktioner. Som konstnär är Tony också särskilt uppmärksam på de vita tonerna i pappret eftersom detta kan påverka hans färdiga tryck då de antingen kan kollidera eller komplimentera hans mycket detaljerade svartvita skisser. ”

Christie (Marketing) och Val (Print Production) Fineline Print and Web

Syntetiska medier med nya nivåer av digitaltryck kvalitet, hållbarhet, körbarhet och kreativitet 

Med expertutvecklad prestanda och exceptionell statisk kontroll sätter det nya Kernow Synthetics sortimentet för HP Indigo en ny nivå för HP Indigo Printable Synthetics.

För media i mindre format presenterar Antalis sin senaste innovation KernowPrint för HP Indigo. Detta nya sortiment riktar sig specifikt till Indigo-användare som vill trycka på syntet. De hållbara, slitstarka och långvariga fördelarna med att skriva ut på syntet har öppnat nya dörrar för tryckerier som hjälper kunder på ett brett spektrum av marknader. KernowPrint har Cobalt Coating Technology som maximerar bläck adhesion på HP Indigo-bläck. KernowPrint water-proof innehåller ett brett sortiment av syntetpapper med kraftfulla färger, metalliska effekter och en unik mjuk yta.

d2b-6.jpg