banner_averytraining_certified_sml.jpg

Certifiering med kunskapen och referenserna dina kunder vill ha!

Denna unika certifiering påvisar dina exceptionella färdigheter. Certifieringen säkerställer din plats i ett globalt erkänt nätverk med endast fantastiska specialister inom grafiska applikationer. 

Bli en del av eliten

Avery Dennisons certifiering ger dig många fördelar! Det är bland annat ett fantastiskt sätt att differentiera sig på marknaden bland bilfolierare.

Men det är inte allt, du får även:

  • Synas globalt på deras hemsida som en certifierad specialist på deras vinyler vilket ger fler kunder.
  • Ett certifikat att visa dina kunder.
  • Bli en del av nätverket för Avery Dennisons certifierade specialister.
  • ICS-garantier vid högvärdesprojekt.

 

Hur det går till

När det är bestämt att du vill certifiera dig får du en guide att läsa igenom. Den förbereder dig samt beskriver vad du kommer att göra på testet. Avery Dennison kan bistå med utrustning, men de rekommenderar att du tar med din egen. Ungefär 1-3 dagar efter testet får du ta del av resultatet.

Det är starkt rekommenderat att man går deras avancerade kurs innan man vill certifiera sig för att vara väl förberedd innan certifieringstillfället.

 

Det ultimata beviset

Att certifiera dig tar din verksamhet till helt nya nivåer och öppnar upp många fler möjligheter i form av jobb. Om du vill satsa på bilfoliering och grafisk dekoration är denna certifiering det bästa av det bästa, och vi hjälper dig gärna dit!

Anmäl ditt intresse här

Fyll i dina uppgifter så hittar vi en bra tid för certifieringen tillsammans.