Antalis - en helhetsleverantör till allt inom media och utrustning

Med mer än 5000 produkter täcker vi de flesta behov inom visuell kommunikation som rullar, skivor, ark, efterbearbetningsmaskiner, tillbehör och display. Vi har utformat vårt unika erbjudande med innovativa, miljövänliga, och välkända varumärken så som HP, KAPA, EPSON, AVERY, FOAMALITE och COALA.

Coala, vårt eget märke, finns i 28 länder. Det är ett noggrant utvalt sortiment av media för POS-skyltning samt inredning.

VisualCom-home-img2.jpg

viscom-katalog-framsida-590x396.jpg

Se våra kataloger digitalt

Alltid nära till hands

Våra varumärken inom media

VisualCom-home-coala.jpg

Ett brett sortiment av media till visuell kommunikation för både inomhus och utomhus, och för både solvent- och vattenbaserade tryck.

Avery Dennison logga

Avery Dennisons produkter förser skyltmakare, storformatstryckare och bilfolierare med ett brett urval av högkvalitativa vinyler och idéer för att möjliggöra effektfulla och informativa kreationer. 

Kapa logga

Teknologin bakom KAPA® är globalt unik, och deras produkter finns i många varienter för att möta de olika krav kunderna har. KAPA® passar till allt mellan skyltar, tryck och medellbyggande.

Yupo loggaYUPO är ett mångsidigt syntetiskt papper. Finns som självhäftande med eller utan adhesiv. Perfekta lösningar för marknadsföring, etiketter etc.

Foamalite-logga-580x280.png

FOAMALITE® erbjuder tillförlitliga PVC-skivor för många användningsområden inom visuell kommunication. Skivorna erhåller hög kvalitet på ytskikten och finns i många varianter för dina kunders projekt.

arlon-logo-brand-page.jpg

Arlon Graphics, tillverkar premiumfolie och laminat av högsta kvalitet som är anpassade för krävande applikationer inom bilfoliering, skyltar, inredning och väggdekoration 

Dispas loggaDISPA® erbjuder display-skivor med hög kvalitet och en patenterad kärna för bästa möjliga tryckkvalitet. Dessutom källsorteras de enkelt tillsammans med pappersförpackningar.

Våra varumärken inom utrustning

HP logga

HP erbjuder storformatsskrivare av världsklass. HPs latex-teknologi har revolutionerat marknaden för både inom- och utomhusproduktioner. 

Epson loggaOm du vill ha kvalitet på dina fotoutskrifter så är en Epson-printer det självklara valet. Deras eco-solvent printers i Sure Color-serien ger dig möjlighet att använda upp till 12 färger. Här fär du färgrymd av världskavalitet!

CWT logga

CWT ger dig högkvalitativa arbetsbord för laminering. Med dessa bord kan du öka effektiviteten kraftigt i den verksamhet, samtidigt som du tar god hänsyn till din ergonomi.

summa-logo-468x227.png

Summa ger dig högkvalitativa skärplotters av världsklass. Ett känt varumärke när du behöver skära från rulle till rulle, toppstansa etc.

kala-logo-439x212.pngKala erbjuder prisvärda laminatorer som möter de flesta kraven för att uppnå en önskad finish för dina digitala print. Du får hög precision och slipper problem med silvering.