Visuell kommunikation, 2021, visual-communication, Pressmeddelanden, Nyheter

Antalis ingår Europeiskt distributionsavtal med Arlon Graphics

21 okt 2021 —
Skriv ut

Ett omfattande sortiment som erbjuder oändliga möjligheter

Med detta partnerskap stärker Antalis sitt produkt och service erbjudande inom bilfoliering, interior- och exterior väggdekoration samt skylttillverkning. Antalis kunder kan nu välja bland ett brett sortiment högkvalitets vinyl och tillhörande laminat som ger utmärkta tryckresultat och som förenklar kundernas vardag vid en mängd lika situationer.

   image-cp-02.jpg

Arlons printvinyl erbjuder en överlägsen tryckkvalitet, är mycket enkla och tidsbesparande att montera och kan tas bort utan limrester…vilket är idealt när stora flottor av fordon skall hel- eller delfolieras.

Innovation och spetskompetens 

Det nya avtalet ger Antalis-kunder tillgång till de bästa kvalitetsprodukterna i branschen. ”Arlons skicklighet av limutveckling i kombination med deras höga grad av teknisk expertis gör dem till en perfekt partner för Antalis” säger Lars Wiklund, Produktchef för Visual Communication hos Antalis.

 

Vi är stolta att distribuera Arlon produkter med SLX®+ och FLITE Technology®. Det är en game changer som ger bilfolierare enklare, snabbare installationer med mycket hög återplaceringsförmåga och inte minst att det är enkelt att ta bort folien” tillägger Lars Wiklund.
 

arlon-news-01b.jpg