I en digitala era är fysiska trycksaker starkare än någonsin. Oavsett om du skickar ut en inbjudan, en årsredovisning eller ger ut en katalog i en butik, beskriver det mycket om relationen du har med dina kunder: att du värdesätter dem, att de är värda ett fysiskt och taktilt kommunikationsmedel.

Du förmedlar också din varumärkesimage, så det papper du väljer, berättar mycket om dig! Allt från brevpapper till broschyr, nyhetsbrev eller till och med lyxförpackningar, Antalis erbjuder ett brett urval av papper och kartong med olika format, texturer, färger och även miljömässiga val.

I en digitala era är fysiska trycksaker starkare än någonsin. Oavsett om du skickar ut en inbjudan, en årsredovisning eller ger ut en katalog i en butik, beskriver det mycket om relationen du har med dina kunder: att du värdesätter dem, att de är värda ett fysiskt och taktilt kommunikationsmedel.

Du förmedlar också din varumärkesimage, så det papper du väljer, berättar mycket om dig! Allt från brevpapper till broschyr, nyhetsbrev eller till och med lyxförpackningar, Antalis erbjuder ett brett urval av papper och kartong med olika format, texturer, färger och även miljömässiga val.

IMG-printing-2-3.jpg

Företagkommunikation & identitet

General-printing-3.jpg

Papper är inte bara ett media, det är också en del av din varumärkesidentitet, kommunikation och grafiska design. När du skapar din företagsidentitet bör du tänka på alla tryckapplikationer du behöver: visitkort och brevpapper men också mappar, hälsningskort, kuvert, trycksaker som broschyrer och kataloger m.m. För att säkerställa den mest konsekventa bilden rekommenderar vi att du använder en enda papperskvalitet som hjälper till att ha samma utskriftseffekt. Det mest använda för företagskommunikation är vitt och off-white papper men du kan också välja ljusa eller pastellfärger eller blanda mer livfulla färger med ljusa toner. Conqueror kommer att erbjuda det största valet när det gäller vikter, ytbehandlingar, kuvertsortiment, vattenstämplar 10 nyanser av vitt och krämer men också tre nya trendiga gråtoner som perfekt kommer att följa de vita. Och den rika touchen av Conqueror finns också med 100% återvunnen massa.

Kataloger och företagsrapporter

Du ska ta fram en årsrapport och vet kanske inte vart du ska börja? Denna publikation är nyckeln för dina aktieägare och hjälper dig att skilja dig från andra företag. Som en del av din företagsidentitet bör du noggrant välja papperet beroende på vad du ska uppnå: vill du sticka ut, se miljövänligt, kreativt eller avancerat? Du vet väl att du kan anpassa din årsredovisning med att trycka namnet på aktieägarna inuti?

Du kan utforma din årsrapport internt, fråga ditt tryckeri om dom kan ta hand om den eller en reklam- och kommunikationsbyrå som är specialiserade på produktion av årsrapporter.

Om du anser att detta är din viktigaste publikation och vill imponera, bör du definitivt trycka på Conqueror: från sin klassiska ribbade textur, silkeslen i CX22 finish eller Conqueror Wove. Vad du än väljer kommer du säkert att hitta ett papper som passar perfekt med din varumärkesimage som trycker perfekt text, bild och solida färger. Dessutom kan du använda olika färger, särskilt de nya ljusgrå, för att underlätta för läsaren att ta del av ditt innehåll genom att trycka olika avsnitt i en annan färg.

General-printing-4.jpg

Arjowiggins-Packaging-Samples.jpg

Om du är ute efter fällbara eller styva lådor/boxar, taggar eller väskor för ditt företag? Antalis har ett otroligt brett sortiment att erbjuda dig. Det papper eller kartong som du väljer för dina lådor blir det första mötet med dina potentiella kunder; så det är nyckeln för dig att göra ett stort intryck. Från små digitala tryck till stor produktion, vi erbjuder ett brett sortiment för att hjälpa dig att sticka ut.

Med Keaykolour kan du få förpackningar med en grov touch, antingen i vitt eller i en av de olika 48 sofistikerade färger, som perfekt matchar din varumärkesidentitet. Om du letar efter supervita lyxpapper men i liten mängd kan du upptäcka Delos i-ton, i en jämn eller lite filtmarkerad version och helt kompatibel med HP Indigo-pressar.

I en värld av 360 ° kommunikation, är direktreklam oftast det sista steget som hjälper dig att engagera dina kunder, marknadsföra dina kampanjer eller definiera din bild. För att säkerställa att din kommunikation tas emot väl - och läs - är ett alternativ att välja kuvert som sticker ut från mängden. Dessutom kan kuvertets form hjälpa dig att bestämma storleken på din tryckta kommunikation. Du bör heller inte glömma att tänka på vikten av vad du skickar, eftersom det kommer att påverka din budget.

Med ett brett sortiment av färger och finish erbjuder Curious Collection vågade men sofistikerade kuvert, från pastellfärger till den mer grova och spännande touchen av Curious Matter eller till och med ett urval av genomskinliga papper. Och om du vill producera ett brev eller inbjudan med en mycket lyxig finish kommer Curious Skin inte bara att erbjuda ultramatt papper med hög utskriftsbarhet.

General-printing-6.jpg

Du kan välja att matcha lika papper och kuvert för ditt utskick, men du kan också enkelt välja att kombinera ditt utksick med olika sortiment eftersom färgsortimentet för de flesta av våra kreativa papper passar perfekt att matchas. Om du ska trycka mycket enfärgade områden eller om du behöver en hög bildåtergivning kan Rives Sensation vara ett perfekt alternativ: förutom att det är ett prisvärt kreativt papper, finns det i matt eller silk yta och med olika texturer och 100% återvunna alternativ. Om du önskar att skapa skräddarsydda utskick kan du använda ett brett sortiment av papper anpassat för digitaltryck, från Arjowiggins Creative Papers i-Tone (r) -serie till Olin Digital eller Digigreen-sortimentet.

Etiketter

General-printing-7.jpg

Då trenderna inom design ständigt utvecklas och förändras försöker vi på Antalis motsvara alla kunders behov. Vi har ett stort utbud av etiketter, självhäftande eller inte, från vita offset eller bestruket till premium kvalitet så att vi, oavsett ditt behov eller projektets storlek, kommer att kunna uppfylla dina behov.

Allt från etiketter för Champagne med fin vävd metallisk effekt, till Bordeaux med ribbad krämfärg eller ett reklampaket för dagliga produkter eller slit- och vattentåliga etiketter, det finns verkligen en etikett i vårt sortiment som passar dina behov.

Publicering

Oavsett om du trycker ett begränsade antal vykort eller anteckningsböcker eller trycker hundratusentals böcker varje år, har vi experter och rådgivare och sortiment som är dedikerade för dig. Beroende på dina tekniska specifikationer (arkmatad eller rullar, specifika storlekar på produkter), önskemål (träfritt, OBA-fritt, hög ljusstyrka, ..), budget och utskriftsteknik (från roto till lito eller highspeed inkjet) kan vi ge dig råd om de mest lämpliga produkter för ditt projekt. Från Olin, genom Pop'Set och Rives Sensation och upp till Conqueror, har vi ett erbjudande för alla budgetar och för att svara på de mest krävande kundernas behov.

General-printing-8.jpg