Jérôme Noyelle

Vår expert med passion och kärlek för kreativt papper

Min passion för papper och vackra trycksaker började för 14 år sedan när jag arbetade med Antalis papperskonsulenter och sedan med premium papperstillverkare. Med en mängd olika möjligheter att ingå i partnerskap med tryck- och förpackningsprojekt med kända kreativa tryckerier och designstudior världen över inspirerade mig att bidra till denna Antalis Creative Power-blogg.

Det är en fantastisk plattform att dela passion, kreativitet, kompetens och kunskap från mitt nätverk och min egen erfarenhet. Omgiven av pappers experter kommer vi att täcka Inspiration, kreativa idéer, nyheter och trender. Bloggen kommer att visa kundcase fantastiska trycksaker och applikationer från hela världen, tryckta på Antalis premium design papper. Den kommer också att visa tips och informera om produkter och nyheter och events.

Och det viktigast av allt, denna blogg är till för dig att inspireras. Vi vill gärna att du delar dina projekt och idéer med oss! Maila vår pappers expert Jérome Noyelle.

Skicka ett e-mail
Maila gärna vår pappersexpert

Mixa och matcha med Keaykolour och Curious Metallic - a perfect match!  

Läs artikeln här

KREATIVA NYHETER

brandidentity.jpg

Kan bra idéer planeras?  

Vad är en bra idé egentligen? Är det problemlösning, eller är det någon form av vision? Uppstår det spontant, eller är det ett resultat av tidigare rationella processer? Är det som ett resultat av noggrann planering, eller är det en produkt av ens intuition? Vi har frågat ett stort antal framstående personligheter inom modern grafisk design om deras förhållningssätt till idéskapande, om hur de arbetar fram sina idéer, hur de ser på research och vad är det som gör en bra idé?

 

 

3-regler 800x700.png

Kreativitet i kristider: en studie om folkhälsoaffischer 

I dessa tider av global hälsokris, ger en återblick på affischer om folkhälsa över tid, en intressant inblick i den roll som konstnärer och andra kreativa personer skulle kunna återspegla idag.

OLIN_Design_1080x729.png

Pappersortimentet Olin växer och har fått ny varumärkesdesign

I samarbete med Design & Practice i Nederländerna nylanserar vi Olins varumärkesdesign. Det nya utseendet signalerar att papper är en viktig faktor för att inspirera nya idéer och uttrycka kreativitet.

 

                         SHARE YOUR #ANTALISCREATIVEPOWER

footer.jpg
Upptäck

vårt design- och kreativa papperssortiment

Upptäck