mån-fre 08:00-16:30
KONTAKTA OSS

Visa din kreativitet

Delta i Antalis Creative Power Award

Varje dag ser vi papper i olika applikationer som stödjer och lyfter kommiunikation, produkter, varumärkesidentiteter, böcker, tidningar, förpackningar, reklamblad eller inbjudningsprojekt och mycket mer.

De tryckta applikationer tas fram med olika syften och funktioner: att skapa lust, trigga känslor, informera eller sälja. Det är inte bara en vacker trycksaker utan ger också en mening till dina skapelser genom exakt val av typsnitt, tekniker i kombination med val av papper som färg, ytvikt och ytskickt. Detta vill vi lyfta och hedra, ditt kreativa tänkande och skapande av fantastiska trycksaker med Antalis Creative Power Awards.

Oavsett om du är grafisk designer, reklam- eller kommunikationsbyrå, tryckeri, förläggare eller varumärkesansvarig ser vi fram emot dina kreativa, vackra och professionellt perfekta trycksaker. Skicka in ett avslutat projekt tryckt på Antalis-papper från januari 2021 till maj 2022 - senast 2022-05-31

Läs mer om tävlingen - www.antaliscreativepowerawards.com

Registrera ditt bidrag
Antalis Creative Power Award

KREATIVA NYHETER

SE_Blog-Creative-Power-article-banner-Maud_bantours_possibilities.png

Maud Vantours om de obegränsade möjligheterna

Maud Vantours obegränsade fantasi för pappers möjligheter är grunden för hennes kreativa karriär. Vi har satt oss ner med Maud för att diskutera hennes kreativa resa från hennes tidigaste designminnen till grundandet och efterföljande framgångar för hennes designstudio, såväl som hennes process, hennes bidrag till själva utmärkelserna.

SE_Blog Creative Power article banner_Reference Case_kartong.png

Optimera din produktförpackning och skapa vackra resultat med de unika egenskaperna för grafisk kartong.

Våra experter hjälper dig att välja rätt kartong för ditt projekt. Tillsammans ser vi till att du får rätt produkt och lösning gällande funktionalitet, utseende och kostnad.

SE_Blog Creative Power article banner produknyheter.png

Pappersortimentet Olin växer och har fått ny varumärkesdesign

I samarbete med Design & Practice i Nederländerna lanserar vi Olins varumärkesdesign. Det nya utseendet signalerar att papper är en viktig faktor för att inspirera nya idéer och uttrycka kreativitet.

 

                         SHARE YOUR #ANTALISCREATIVEPOWER

footer.jpg
Upptäck

vårt design- och kreativa papperssortiment

Upptäck