Intro av Jérôme Noyelle

Market Development Manager, Creative Papers

Idag arbetar jag som Market Development Manager, Creative Papers. Att få arbeta med tryckerier, förlag och deras kreativa personal och att kunna delta i många projekt runt om i världen, inspirerade mig att bidra till denna Antalis Creative Power-blogg.

Det är en fantastisk plattform där vi alla kan dela vår gemensamma passion, vår kreativitet, nya trender och våra erfarenheter tillsammans. Tillsammans med pappersexperter kommer vi att presentera många inspirerande berättelser, idéer och visionspresentationer på bloggen. På bloggen hittar du imponerande exempel på genomförda projekt med de finaste designpapperen, tips och bästa praxis, samt information om produkter och evenemang.

Just ask Antalis
Just ask Antalis

KREATIVA NYHETER

SE_Blog-Creative-Power-article-banner-Maud_bantours_possibilities.png

Maud Vantours om de obegränsade möjligheterna

Maud Vantours obegränsade fantasi för pappers möjligheter är grunden för hennes kreativa karriär. Vi har satt oss ner med Maud för att diskutera hennes kreativa resa från hennes tidigaste designminnen till grundandet och efterföljande framgångar för hennes designstudio, såväl som hennes process, hennes bidrag till själva utmärkelserna.

SE_Blog Creative Power article banner_Reference Case_kartong.png

Optimera din produktförpackning och skapa vackra resultat med de unika egenskaperna för grafisk kartong.

Våra experter hjälper dig att välja rätt kartong för ditt projekt. Tillsammans ser vi till att du får rätt produkt och lösning gällande funktionalitet, utseende och kostnad.

SE_Blog Creative Power article banner produknyheter.png

Pappersortimentet Olin växer och har fått ny varumärkesdesign

I samarbete med Design & Practice i Nederländerna lanserar vi Olins varumärkesdesign. Det nya utseendet signalerar att papper är en viktig faktor för att inspirera nya idéer och uttrycka kreativitet.

 

                         SHARE YOUR #ANTALISCREATIVEPOWER

footer.jpg
Upptäck

vårt design- och kreativa papperssortiment

Upptäck