Oavsett om du vill skapa förpackningslösningar för konsumentprodukter, butiksskyltar eller grafiska applikationer som mappar, kort, bokomslag, rapporter eller broschyrer, har Antalis en perfekt lösning för dig. Vi hjälper dig att välja rätt grafisk kartong.

Oavsett om du vill skapa förpackningslösningar för konsumentprodukter, butiksskyltar eller grafiska applikationer som mappar, kort, bokomslag, rapporter eller broschyrer, har Antalis en perfekt lösning för dig. Vi hjälper dig att välja rätt grafisk kartong.

img-packing-board.jpg

Rätt produkt för din förpackningslösning

Grafisk kartong finns i många olika typer och kvaliteter för att passa din förpackningslösning och budget. De tillverkas på unika sätt för att säkerställa att de skyddar produkterna inuti, samtidigt som de ger maximal hyllkänsla och närvaro samt varumärkeskännedom.

Kartong tillverkas inte bara med höga ytvikter, de tillverkas på speciella sätt för att ge egenskaperna som hög hållfasthet, bulk, flexibilitet och hållbarhet. Oavsett om dina projekt innehåller mat, hälso- och sjukvård, förpackningar för allmän detaljhandel, konsumentelektronik eller lyxiga varumärken, har Antalis rätt produkter för dig.

Vi erbjuder Invercote G är utformad för grafiska produkter och högklassiga förpackningar med stor tonvikt på det estetiska resultatet. Invercote G har en slät yta med förmågan att troget återge de mest sofistikerade motiv i tryck och möter de höga krav som folie- och filmlaminering ställer på underlaget. Denna yta, kombinerad med Invercote Gs utmärkta design- och präglingsegenskaper och flerskiktsuppbyggnad, gör den idealisk för produkter i det högsta kvalitets segmentet. Invercote rekommenderas också för förpackning av produkter som är särskilt arom- och smakkänsliga. 

CrownBoard är en cartonboardfamilj med tre produkter, samtliga gjorda av 100 % starka nyfibrer från långsamt växande nordiska skogar. Med ett ökande miljömedvetande ställs nya hårda krav på förpackningar – därför har vi tagit fram material som är klimatsmart, förnybart, återvinningsbart och ansvarsfullt producerat.

Prata med oss om dina idéer, krav och förväntningar på ditt projekt så hjälper vi dig att ta fram bästa lösningen.

 

img-packing-board-2.jpg

Förädla dina grafiska applikationer

Kartong väljs ofta för grafiska tillämpningar till förmån för standardpapper med högre vikter. Vill du att dina kataloger, böcker eller broschyromslag ska se bäst ut, med god styrka, styvhet, presentation och utan sprickbildning i ryggraden? Människor bedömer ofta en bok utifrån omslaget och det är därför många väljer grafiska kartong som omslag för dessa applikationer.

Förädla menyer, affischer, gratulationskort och ge dem den bästa kvalitetskänslan och livslängden. Skapa taggar och biljetter som förblir raka, snyggt presenterade och mycket rivsäkra. Våra SBS-kortområden finns i valet av 1 eller 2 sidobelagd, för antingen en differentierad sida till sida-känsla eller konsekvent tilltal på båda sidor. Antalis erbjuder även obestruken kartong, där en naturlig, taktil finish föredras.

 

img-packing-board-3.jpg

Val av rätt produktlösning

Oavsett ditt projekt kan vi hjälpa dig att hitta rätt lösning som passar dina behov. 

Starka miljö- och hållbarhetsstandarder

Pappersbruken som levererar våra grafiska kartongserier har starka miljö- och hållbarhetsstandarder, både när det gäller råvaror och produktionsprocesser. Fiber kommer från noggrant förvaltade och hållbara skogar, vatten rengörs till höga, definierade standarder innan de släpps ut i floder och hav, och energibehov kommer ofta från återvinningssystem med material från massaprocesserna.