Vi hjälper dig att skapa effektfull kommunikation och att utveckla din förpackningsstrategi.

Vi erbjuder ett brett sortimentet för grafisk kommunikation, förpackningslösningar och visuell kommunikation. Vi hjälper dig att välja rätt produkt och lösning för dig och dina kunder. 

Vad erbjuder Antalis?

creative-power-brands_FR.jpgStarka varumärken

I samarbete med ledande, globala leverantörer har Antalis ett brett produktsortiment för att motsvara våra kunders förväntningar och krav. Läs mer om våra varumärken för bestruket-, obestruket papper, kuvert, kartong och självhäftande media m.m

Services.pngInnovativa tjänster/services

Antalis har utvecklat en mängd mervärdestjänster för att underlätta våra kunders liv genom att hjälpa dem med rådgivning, expertishjälp, transport och leverans, tredjepartslogisitk m.m

img-creative-2.jpgShowroom

I vårt showroom kombinerar vi utställning för storfomatsprinters och produkter inom grafisk kommunikation, förpackningslösningar och visuell kommunikation. Vi erbjuder tjänster inom rådgivning och dummy-tillverkning. 

 

Home-print-D2B.jpgd2b

digital-2-business är ett fokusområde inom Antalis då digitalttryck har revolutionerat den grafiska branschen. Vi har samlat expertis från grafiska branschen för att dela kunskap och erfarenheter med varandra.

Home-print-green.jpgGreen Connection

Är ett fokusområde och en global miljövänlig strategi med starka varumärken för miljö- och återvunnet papper såsom Cocoon och Cyclus, tjänster och verktyg för att vägleda Antalis kunder i deras miljöarbete. 

Home-print-creative.jpgCreative Power

Att välja papper är en kreativ handling och med rätt papper kan du stärka ditt budskap! Antalis Creative Power är ett fokusområde där vi erbjuder dig ett brett utbud, professionella råd och olika tjänster för att hitta den bästa lösningen för dig och din kund.

Globala nyckeltal inom grafisk kommunikation

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-08.png

Finns representerade i 30 olika länder

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-10.jpg

Mer än 40 000 kunder

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-14.jpg

Mer än 93 logistikcentraler

Nyheter