antalis-more_banner_SE.png

Antalis kundklubb - när lojalitet lönar sig

Antalis&more är ett lojalitetsprogram som erbjuder exklusiva fördelar och belönar dig för att du köper produkter av marknadens mest kända pappersvarumärken.

Vi kommer att belöna dig med poäng om du köper mest kända varumärken inom designpapper, bestruket och obestruket papper, kuvert, grafisk kartong, självhäftande media, förpackningsprodukter från Master’in-sortimentet och storformatsmaterial från Coala-sortimentet.

Poäng samlas varje månad och extrapoäng och gåvor kan samlas in när du deltar i kampanjerna och andra aktiviteter på Antalis&mores hemsida. Poäng upphör inte så länge du är aktiv i programmet.

Det är enkelt, köp Antalis-produkter, samla poäng, njut av belöningarna.

Ban-antalis-A4_more.jpg

Registrera ett konto

Det är enkelt, besök www.antalisandmore.com, välj ditt land och följ instruktionerna för att skapa ett nytt konto. Du kommer att få dina nya inloggningsuppgifter inom 48 timmar. När du loggar in för första gången får du automatiskt 200 BONUSPOÄNG!

Om du föredrar kan du alltid kontakta din Antalis-representant som kan hjälpa dig att skapa ditt nya konto.

Antalis&more - där lojalitet ger belöningar!

 

Kundklubb, verktyg och belöningar

usp1-antalis-more.jpgAntalis&more Premier

Se alla premier vi har att erbjuda för dina incitamentsprogram. Du kommer att ha tillgång till de senaste mobiltelefonerna, bärbara datorer och tv-apparater, ett stort utbud av presentkort och mycket mer för att driva lojalitet och för att behålla kunderna och uppmuntra dem att fortsätta köpa från ditt varumärke.

Branded gifts.jpgMarknadsför varumärkena

Antalis stödjer marknadsföringen av Antalis&mores varumärken som Xerox, Image, Data Copy, Pioneer, Color Copy och HP genom att erbjuda dig lämplig media och effektiva gåvor. Se alla premier vi har att erbjuda såsom pennor, anteckningsböcker, USB-enheter, ryggsäckar och mycket mer. Använd dessa i dina kampanjer, för att tacka uppskattade kunder eller för att dela ut till din egen personal.

Media Hub

Den finns på antalis&mores hemsida. Här hittar du de senaste web banners, video, kartong- och paketbilder för de pappersvarumärken du köper och säljer.

Använd bilderna och videorna för dina kampanjer att öka varumärkeskännedom och på hemsidor.

Vi kan till och med anpassa videorna genom att lägga till din företagslogotyp till dem.

Snabb och enkel åtkomst till digitala bilder, endast med en knapptryckning!

Media Hub.gif

Titta på denna korta video för att se fördelarna med antalis&more