mån-fre 08:00-16:30
KONTAKTA OSS

Vi erbjuder starka varumärken för kontorspapper & tillbehör

Som en ledande europeisk distributör av kontorspapper och tillbehör täcker vi behoven för detaljhandlarna, återförsäljare, stora företag och statliga organisationer. Vi erbjuder ett brett sortiment för vardagspapper, färgat-, lättvikts-, återvunnet papper med våra välkända varumärken som Xerox, Image, Data Copy, Pioneer, Color Copy och HP.

 

Office-home-img.jpg

Office-1-resize800x399-crop590x399.png

Upptäck våra kataloger, fyndlista, tips & råd

Kontakta oss

Har du en fråga? Vi hjälper dig gärna.


010-707 70 00
(mån-fre 08-16:30)
Fyll i kontaktformulär

Våra varumärken

Products-home-xerox.jpg

Xerox papper och specialmedia för bästa resultat i alla digitala skrivare - för utskrift och kopiering. 

Logo-image.jpgEtt brett papperssortiment som passar för alla dina utskrifter

Products-home-data-copy.jpgEtt obestruket vitt och ytjämnt papper med ColorLok® för att ge dig fantastiska resultat på alla dina utskriftsjobb. 

Products-home-color-copy.jpgColor Copy är ett sortiment med högkvalitativt papper speciellt utvecklat för färglaserutskrifter.

Products-home-hp.jpgHP Office är ett obestruket papper. Papperet är producerat enligt ColorLok tekniken vilket ger en svartare svärta, intensivare färgåtergivning och kortare torktid.

Products-home-pioneer.jpg

Obestruket papper av 100% finaste eucalyptus med mycket hög vithet, styvhet och opacitet. Pioneer finns både som kontorspapper och i grafiska format.

 

4CC-logga-220x70.png

4CC är det ultimata multifunktionella papperet för ett stort antal behov såväl som maskiner.

SE-Navigator-office-LOGO.png

Internationellt är Navigator känt som det ledande kontorspappret som erbjuder lösningar för alla applikationer, Navigator - oslagbara resultat! 

 

Logo Discovery-resize-300x89.jpg

Discovery är tillverkat med Eucalyptus globulusfibrer. Detta resulterar i ett papper av unik kvalitet, med utmärkt styvhet och tjocklek