Du kan lita på Antalis!

Vi har marknadens bredaste sortiment av kontorspapper, kuvert, etiketter och film för kontorets alla typer av skrivare, printrar och kopiatorer och de mest välkända varumärkena. 

Oavsett om du är en återförsäljare, en inköpare inom detaljhandeln, den privata eller offentliga sektorn, en kontorsleverantör, en kontorschef eller en avdelningsassistent, hjälper vi dig i din dagliga verksamhet med att erbjuda ett brett sortiment av papper, kuvert och tillhörande produkter och tjänster.

För återförsäljare och tryckerier som köper kontorspapper från Xerox, Image, Data Copy, Color Copy, Pioneer eller HP har vi skapat Antalis Kundklubb som kallas Antalis&more Rewards Club. Här får du många exklusiva förmåner, inklusive att du tjänar poäng för att köpa utvalda papper. Du kan använda dessa poäng för att köpa en mängd olika artiklar eller reklampresenter för att hjälpa dig att marknadsföra dessa varumärken till dina kunder.

Internationella företag kan också räkna med samma kvalitet när det gäller vårt erbjudande av produkter och tjänster, eftersom Antalis är den enda internationella aktören i 26 länder i Europa.

 

Vad erbjuder Antalis?

home-offices-brands.jpg

Starka varumärken 

Vårt sortiment inkluderar egna varumärken som Image ®, DataCopy ®, eller Xerox ®, exklusiv licens, samt fabriks- och OEM varumärken som t.ex. Navigator, Pioneer, Color Copy eller HP.

 

home-offices-green.jpgAntalis & miljö

Upptäck vårt miljövänliga sortiment på Image® och Xerox® miljövänliga kontorspapperslösningar.
 

 

home-offices-services.jpgBrett utbud av tjänster som passar alla dina behov

Vi har samlat värdefull information gäller råd och tips gällande utskriftstekniker, formatguider, etikettmallar m.m.

 

home-offices-aika.jpg

Ett samlat team till stora internationella kunder

Din verksamhets internationella aktiviter är vår prioritet. Vårt mål är att skapa enkla och bra gränsöverskridande lösningar. Vår globala närvaro säkerställer bästa logistik, korta leveranstider och personliga säljare med lokal kunskap. 
 

 

usp-antalis-more.jpg

Antalis&more


Antalis eget lojalitetsprogram som erbjuder exklusiva fördelar till våra kunder på några av våra mest populära varumärken.

 

Globala nyckeltal Kontorsmiljö

P2_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-08.png

Finns representerade i 26 olika länder

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-10.jpg

Mer än 24 000 kunder

P1_ANTALIS_PACKAGING_PICTOGRAMMES_homepage-14.jpg

103 distributionscentraler