Vi vill gärna använda gratulationskort för att fira stora och viktiga stunder i livet som ex. bröllop, födelsedagar, student, kärlek, högtider. Men de är också så mycket mer än så. De är ett uttryck för en person som vill bjuda in, tacka, överraska, påminna dem, visa dem kärlek och uppskattning.

Vi vill gärna använda gratulationskort för att fira stora och viktiga stunder i livet som ex. bröllop, födelsedagar, student, kärlek, högtider. Men de är också så mycket mer än så. De är ett uttryck för en person som vill bjuda in, tacka, överraska, påminna dem, visa dem kärlek och uppskattning.

img-gretting-card.jpg

Grafisk kommunikation

Produkter för grafisk kommunikation

Papper som väljs för ett gratulationskort och dess kreativa design hjälper till att uttrycka

vem personen är. Med bara lite kreativitet och fantasi, kan ett kort göras för att imponera och beröra. 

Vi erbjuder ett inspirerande utbud av kreativa papper: premiumfärger, texturer, finish och mycket mer.

img-gretting-card-2.jpg

Känslan av sofistikerat och elegant papper !  

Gratulationskort kan ha en mycket elegant och sofistikerad touch. Den subtila strukturen hos Conqueror är det bästa valet. Conqueror Connoisseur 100% bomull är pappret för exklusiva gratulationskort eller för användning av boktryckstekniken. Conqueror finns också i en mängd olika strukturer och en stor färg palett.

 

Med gratulationskort vill vi överraska och skapa en känsla!

Det kan göras genom en unik touch & feel, med en subtil visuell effekt eller en speciell färg. Curious Collection sortimentet av kreativa papper har allt detta: färg, beröring och visuell effekt. Sex olika kreativa möjligheter kan väljas: Matter, Metallics, Skin, Touch, Translucents och den senaste innovationen inom sortimentet, Curious Alchemy.

 

img-gretting-card-4.jpg
 • Curious Translucents

Om du är villig att lägga till en touch av elegans eller en extra nivå till ditt gratulationskort kommer användningen av genomskinliga papper att förbättra din design och förmedla ditt budskap med den mest subtila effekten. Du kan också lägga olika nyanser från Curious Translucents klara, djupa, bleka eller skimrande färger för mer kreativa alternativ. Matchande kuvert av olika storlekar erbjuds.

 • Curious Skin

Med sin sensuella beröring och matta, visuella effekt erbjuder Curious Skin nöje för både fingertopparna och ögonen och ser till att gratulationskorten förblir orörda vid användning tack vare en unik anti-fingeravtrycksbehandling. Skin erbjuder vackra, homogena, matta färger med en mycket slät känsla. De moderna, djärva färgerna ökar kreativiteten i allt ditt arbete. Med matchande kuvert av olika storlekar.
 

 • Curious Metallics

Den naturliga vävda ytan på Curious Metallics förbättrar deras subtila men fantastiska metalliska skimmer med ett brett utbud av pastellfärger, sofistikerade nyanser, som fortfarande erbjuder hög styvhet och perfekt tryck kvaliteter, passar perfekt för födelsekort eller bröllopskort. Detta papper är digitalt kompatibelt med de flesta dry toner maskiner och är ett enkelt val för alla små gratulationskort.

 • Curious Matter

Med den silkeslena strukturen av fin sand är Curious Matter ett nytt patenterat papper som erbjuder en upplevelse som ingen annan: en unik och förvirrande känsla av den omöjliga kombinationen av sand och silke. Denna fantastiska textur är överraskande och revolutionerande och sätter igång kreativiteten.

 • Curious Alchemy

Med sin väderbitna, metalliska, hammrade och matta papper blir gratulationskorten unika och förmedlar en urban och maskulin stil. Finns matchande fyrkantiga kuvert i 16 x 16 cm.

 
 • Curious Touch  

Med en persika liknande känsla är Curious Touch ett helt unikt sortiment, som tillför en sensuell dimension till din kommunikation.
 

img-gretting-card-3.jpg

Förstärk din trycksak med färgat papper!

Från mjuk pastell till levande rött, rosa, blått och grönt erbjuder Pop'Set en fantstisk färgpalett som ger dig möjlighet att förstärka dina budskap och passar alla typer av applikationer.


De klassiska gratulationskorten kan också avslöja geometriska mönster och texturer, en annan symbol för elegans. 

Rives sortimentet innehåller ett fantastiskt urval av mönster som matchar ditt gratulationskort kreativa design!

 • Rives Dot: trendigt papper med en stickmönstrad struktur. Finns i flera ljusa nyanser.
 • Rives Design: papper med en punktpräglad struktur som tillför din trycksak något extra. Finns i flera ljusa nyanser med matchande kuvertsortiment.
 • Rives Laid: traditionellt antikrandat papper anpassat för många användningsområden. Finns i flera ljusa nyanser.
 • Rives Shetland: papper med grov filtmarkerad yta i flera ljusa nyanser.


För tidlösa gratulationskort erbjuder texturerna från Rives sortimentet ett brett utbud av stilar, från geometriska eller klassiska mönster till tygliknande. Den exklusiva prickstrukturen kommer att ge modernitet till din kommunikation där Rives Laid eller Rives Tradition hjälper ditt gratulationskort att bekräfta dina värden för äkthet

img-gretting-card-6.jpg

img-gretting-card-7.jpg

 

 

Papper med matchande kuvert

Kuverten du använder spelar en viktig roll för upplevelsen, att se till att mottagaren lockas och uppmuntras att öppna och läsa korten.
Med vårt breda sortiment kan du få kuvert utan fönster, färgat eller vitt, genomskinligt eller med en speciell touch, ficka eller fyrkant ... Antalis erbjuder ett brett utbud av kuvert för att inspirera dina gratulationskort.

Personifiera dina kort med digitaltryck

 • Gratulationskort kan personifieras med foton och unika meddelanden så att mottagaren känns väldigt speciell.
 • Gratulationskort kan anpassas och personifieras ännu mer med specialeffekter som skrivs ut digitalt.
 • Vitt bläck, upphöjt tryck, folie, metalliskt bläckär bara några exempel på vad man kan förhöja sina gratulationskort med digitaltryck.