Papper är ett extremt mångsidigt substrat, men ibland behöver du specialiserade lösningar för att uppfylla dina krav. Xerox specialmedier är utvecklat för att tillgodose specifika behov.

Papper är ett extremt mångsidigt substrat, men ibland behöver du specialiserade lösningar för att uppfylla dina krav. Xerox specialmedier är utvecklat för att tillgodose specifika behov.

img-appli-xerox.jpg

Utsatta och utmanande miljöer

img-appli-xerox-2.jpg

När dina kunder efterfrågar handböcker, kartor eller menyer som tål inomhus- eller utomhusförhållanden, för frekvent och robust hantering, som kan rengöras och se lika fräscht ut - varje dag, lätt att skriva ut?

 

Då har vi Xerox Premium NeverTear som levererar exakt allt detta och utan att behöva lamineras.

 

Bara att fylla på skrivaren och sen skriva ut! Förutom hållbara dokument kan du skapa hållbara objekt som armband, linjaler, bokmärken, taggar, biljetter, löpnummer och mer.

Läs mer i webbshop

Rekomenderade produkter:

Product-1.jpgPremium NeverTear

Läs mer i webbshop

Product-2.jpgDuraDocument Paper

Läs mer i webbshop

Product-4.jpgDuraPaper Etiketter

Läs mer i webbshop

Medlemskort

Xerox Cards består av en rad utskrivbara dokument med integrerade medlemskort. Skriv bara ut i ett steg och överför variabel, personlig information till både arket och kortet. Efter distribution läser slutkunden detaljerna i välkomstbrevet och tar bort de starka och hållbara, medlems-, lojalitet-, kampanj- eller identitetskortet.

Kanske måste du leverera personligt identifikationsnummer eller säkerhetskoder säkert till dina kunder? Xerox Pintabs tillåter dig att göra detta och visar omedelbart all manipulering av det dokument som har inträffat. Vi garanterar trygghet och säkerhet.

Läs mer i webbshop

Engagement.jpg

Polyester.jpgPolyester Medlemskort 

Pintabs.jpgPinTabs

Xerox Create-sortiment

img-appli-xerox-3.jpg

  • När du behöver produkter för att identifiera, adressera eller markera objekt eller märka upp platser eller produkter finns Xerox-etiketter som har har alla möjliga självhäftande etiketter du kan behöva.
     
  • När du vill producera mappar, box-filer och andra dokumentlagringslösningar, med den personalisering du vill ha finns Xerox Create-sortimentet som möjliggör exakt detta. Fyll på specialdesignade pappersark enkelt i skrivaren och sätt i fickorna i olika polypropen-mapp- och kartongfilsdesign.
     
  • När du önskar skräddarsydda armband för ett sportevenemang eller en konsert finns Xerox Premium NeverTear armband i vitt eller olika färger för att organisera din dag. Återigen, fyll på, skriv ut och distribuera. Eller kanske har du en kund som behöver skräddarsydda bagagelappar eller dörrhängare, i det här fallet kan Premium NeverTear-sortimentet hjälpa till igen.

Rekommenderade produkter: 

premium.jpgPremium NeverTear Wrist-bands

Läs mer i webbshop

premium-never.jpgPremium NeverTear Luggage Tags

Läs mer i webbshop

door.jpgPremium NeverTear Door hangers

Garanterad prestanda 

Xerox specialmedier har testats och godkänts av Xerox-laboratorier för att säkerställa problemfri körning och perfekt bildkvalitet. Om mediet finns på din skrivarmodell "rekommenderad media" är det 100% garanterat att det fungerar.