creative-power-409x211.jpg

Vi hjälper dig att hitta rätt produkt och lösning! 

Med marknadens bredaste sortiment av papper, erbjuder vår portfölj allt från premium obestruket designpapper Olin, till mer kreativa papper för dina inbjudningar och evenemang samt kreativa och designpapper för mer avancerad företagskommunikation. Creative Power-initiativet syftar till att hjälpa dig att hitta rätt papper för ditt projekt.

img-creative-1.jpg

Marknadens bredaste sortiment inom premium and kreativt papper

Vi erbjuder designpapper från våra välkända varumärken som Conqueror, Rives, Curious, Keaykolour och Pop'Set som utvecklats av ArjoWiggins och distribueras världen över av Antalis.  Om du letar efter ett färgat papper för ett förpackningsprojekt, en kartong för din inbjudan som sticker ut, ett prestigefyllt vattenstämplat papper för din varumärkesidentitet eller ett kuvert med en speciell storlek, så har vi det.

 

img-creative-2.jpg

Önskar du inspiration? Besök vårt showroom

Från Paris till Vilnius eller i Asien så har vi olika butiker eller showrooms över hela världen där desginer kan hitta inspiration. Där kan du bläddra bland våra samlingar, se riktiga tryckta prover eller till och med hämta prover.

pappersexperter.pngEtt nätverk av experter och rådgivare

Våra papperskonsuleter och experter med över 30 år i pappersbranschen finns tillgängliga för att hjälpa dig med att välja rätt lösning för ditt projekt. Beroende på dina behov och budget kommer de att kunna ge dig råd om det mest lämpliga papperet för det projekt du arbetar med och kan också visa dig riktiga tryckta prover på det papper du vill ha för din trycksak. Du kan t o m be att få en dummy. 

Antalis har också utvecklat ett nätverk med över 100 experter i 38 länder för att hjälpa sina kunder att enkelt hantera internationella tryckprojekt.

img-creative-4.jpgBeställ pappersprover för ditt kommande projekt

Om du är minsta tveksam på ditt materialval gällande färg, textur eller ytvikt är det bästa sättet att bestämma dig genom att få ett prov. Om du inte kan besöka vårt showroom eller träffa en papperskonsult kan du titta in på vår hemsida där du hittar vårt breda sortiment av papper och enkelt beställa dem online. 

olin-product-01.jpg

Olin, obestruket premium designpapper för dina mest utmandande och kreativa projekt

Olin tillhör ett av de bästa premium offset-papperet på marknaden i dag med ett brett användningsområde, oslagbar utskriftskvalitet för att tillgodose alla behov hos designers och tryckerier. Papperet kännetecknas av sin höga bulk, tryckkvalitet och ytråa papperskänsla. Kvaliteten finns i olika ytvikter, 3 olika ytkvaliteter och sortimentet är FSC®-certifierat. 

Senaste nyheter

  • Alla