print

I am Rives

18 sep 2022 —
Skriv ut
Rives

”I am Rives” är vår nya globala kampanjen som lyfter det franska varumärket Arjowiggins och papperskollektionen Rives i rampljuset.

”I am Rives” är vår nya globala kampanjen som lyfter det franska varumärket Arjowiggins och papperskollektionen Rives i rampljuset.

Beställ din Rives swatch

Med denna kampanj vill vi lyfta varumärket Rives och Rives Sensation, och dess exceptionella kvalitet och tryckbarhet såväl som kollektionens franska arv. Kampanjen innehåller ett nytt säljverktyg som skapats av designbyrån BVD i Stockholm. 

Kollektionen Rives

Rives är ett papperssortiment som är uppkallad efter den franska staden där pappret ursprungligen skapades och har sedan dess har vuxit till ett varumärke över hela världen.

Då den digital kommunikation dominerar vår vardag är det viktigare än någonsin att det tryckta materialet sticker ut och ger extra uppmärksamhet till budskapet. Kunderna letar efter en minnesvärd känsla vilket man får genom att välja någon av Rives fantastiska strukturer.

De åtta olika strukturerna som utgör Rives-kollektionen är inspirerade av mode och tyger, från Tradition, Laid och Linear till de samtida geometriska ytorna i Dot och Design. Vissa texturer som Dot, Tweed och Basane har inga andra motsvarigheter någon annanstans på pappersmarknaden. Även om kollektionen främst handlar om vita och krämfärgade varianter erbjuder Rives Tradition även tre djupa, sofistikerade nyanser som främjar dess franska arv: Le Rouge, Le Bleu och Le Noir.

 

Rives-news-2.jpg

Rives Sensation lägger till en patenterad ytbehandling till utvalda Rives-texturer för att ytterligare förbättra bläcklyft och torkprestanda, vilket resulterar i skarp färgåtergivning, hög bildupplösning och vackra utskrifter, särskilt i storbildsformat. Utan att ändra papperets obestrukna känsla ger Sensationbehandlingen ett ultramatt utskriftsresultat eller en enastående glansig slutfinish.

Både Rives och Rives Sensation är FSC-certifierade och erbjuder 100 % återvunna alternativ och båda erbjuder en rad produkter för digitaltryck. Sortimentet är exklusivt tillgängligt för Antalis.