mån-fre 08:00-16:30
KONTAKTA OSS


Med vårt varumärke Coala får du ett brett utbud av media inom storformat för att kunna inreda och förnya dina synliga ytor. Välj mellan vinyler, textiler, självhäftande filmer, magnetiska lösningar, fotopapper, banners, backlit, skivor... - allt kompatibelt med digitaltryck.


Med vårt varumärke Coala får du ett brett utbud av media inom storformat för att kunna inreda och förnya dina synliga ytor. Välj mellan vinyler, textiler, självhäftande filmer, magnetiska lösningar, fotopapper, banners, backlit, skivor... - allt kompatibelt med digitaltryck.

Hur du väljer att inreda din butik kan göra stor skillnad

Genom att använda butiksinredning vid POP (point of purchase) kan du påverka kundens köpbeslut. Strategiskt placerad kommunikation som skyltar, reklamförpackningar, kampanjkommunikation och lämplig butiksinredning är nyckeln för att engagera kunderna.

Köpvanorna hos kunder avslöjar värdet vid anvädning av butiksinredning. En studie med 3000 kunder (Source: Spectrio.com) visar att:  

  • 82% av köpbeslut tas i själva butiken.
  • 62% av kunderna gör ett impulsköp när de handlar.
  • 16% av oplanerade köp drivs av butiksinredning i form av reklam.

img-instore-2.jpg

Coala walk&wall på både trotoar och fönster på en butik i Stockholm.

Börja marknadsföra redan utanför butiken:

Golvdekor med fantastisk grafik kommer att dra uppmärksamhet av förbigående. Coala Walk & Wall är ett delvis strukturerat media för golvdekor som inte kräver laminat.

Detta media fäster till nästan vilken yta som helst och är enkelt att ta bort samtidigt som man inte halkar på den. Det är en perfekt lösning för att skapa tillfällig uppmärksamhet och engagemang till din butik.

 

Förnya din kommunikation

Fånga kundernas uppmärksamhet genom att ändra ditt budskap och din dekor. Vårt sortiment inom Coala Magnetics ger dig otroligt snabba och enkla förändringar för dina skyltar och ytor du vill visa vilket gör produkterna perfekta för point of sale.

img-instore-6.jpg

Med Coala Magnetics kombinerar du en självhäftande magnetisk bas med en printbar järnfilm som heter Coala Ferro. Filmen finns tillgänglig i tre olika ytor.

img-instore-3.jpg

img-instore-4.jpg

img-instore-5.jpg

Störst går först

Använda hela väggytan när du vill visa upp din kommunikation. Påverkan hos kunderna motsvarar storleken på bilden.
 

img-instore-7.jpg

Coala Frontlit

Kommunicera på ovanliga sätt

Kommunicera med kunderna med budskap i t.ex. taket. Ett originellt och effektfullt sätt att framföra information, kampanjer och speciella event.
 

img-instore-8.jpgRealization: Utställning i Frankrike

Kommunicera var som helst

Den digitala teknologin till Coala textile ger en fotokvalitet för tydlig och skarp kommunikation. Visste du att du även kan trycka på solskydd utan att kompomissa på kvalitet eller utseende.

img-instore-9.jpgCoala textile Strech på stöldskydden samt Coala textile Frontlit

Det finns en aptit på innovation i butiksvärlden

Därför är sortimentet inom Coala väldigt brett! Vi vill helt enkelt erbjuda dig allt som hjälper dig att skapa din drömbutik.

Vår passion för storformat kombinerat med önskan att hjälpa våra kunder med innovativ och effektfull kommunikation har drivit fram Coalas helhetssortiment inom media för att lyckas med dina visuella kommunikation.

Tveka inte att kontakta oss om du vill ha hjälp med din butik!

 

img-viscom-instore.jpg