Behöver du inspiration till utseendet för din nästa mässa eller utställning? Vill du ha hjälp med att fånga uppmärksamheten hos besökarna?
Vi har ett brett sortiment med allt som möter just dina behov. Våra experter inom storformat hjälper dig gärna att på bästa sätt lyfta ditt varumärke.

Behöver du inspiration till utseendet för din nästa mässa eller utställning? Vill du ha hjälp med att fånga uppmärksamheten hos besökarna?
Vi har ett brett sortiment med allt som möter just dina behov. Våra experter inom storformat hjälper dig gärna att på bästa sätt lyfta ditt varumärke.

Att synas från långt håll

En av de mest viktiga aspekterna vid mässor är synlighet och uppfattning. Leverera ditt budskap på ett effektfullt sätt för att öka antalet besökare till ditt bås. Du får bara en chans att säkerställa att din grafik fångar uppmärksamheten och kommunicerar snabbt. Kommunicera med så få ord som möjligt på din skylt - se det som en call to action.

img-graphic-builds-1.jpg

Exhibit group

Nu för tiden är din skyltars former inte begränsade till antingen en cirkel eller fyrkant. Elastiska tyger kan stretchas över ramar med skarpa kanter vilket kan skapa djärva, geometriska former. Den översta delen av din skylt identifierar ofta ditt varumärke, medans utrymme under kan användas till kortade budskap. Coala textile stretch är den perfekta textilien inom media för att skapa din egen originella hängade skylt.

Ett annat sätt att fånga uppmärksamhet på långt håll är att använda den effektfulla lösningen med Coala backlit. Välutvecklade backlit lösningar lockar ögat, vilket hjälper dig att snabbt och tydligt kommunicera. De är enkla att anpassa, transportera, installera och hantera samt lätta till vikten.

Föredrar du film eller textilier?

Inom Coala-sortimentet finns material som drar maximalt med uppmärksamhet till det du vill visa upp. Välj Coala Textile Backlite City eller Coala Backlit film för den bästa bildkvaliteten.

img-graphic-builds-2.jpg

Skapa ditt eget event

Att organisera en sammankomst i ditt bås är ett eneklt sätt att dra folk. Du kan be organisatören att informera om ditt event. Skapa ett varmt och intimt utrymme för din publik. Häng t.ex. upp en TV-skärm på väggen och skapa sittplatser för alla.

img-graphic-builds-3.jpgRealization : Exhibit

Undvik oljud vid ditt bås

Glöm inte installera en akustisk textilie på väggen vid ditt bås. Ljudabsorberande Coala Textile Sound Touch och Coala Textile Sound absorberar mycket oljud och hjälper dig att skapa en lugnare och en mer produktiv miljö.

img-graphic-builds-7.jpgCoala Textile  Sound Touch

Överraska dina besökare

Magnetiska lösningar erbjuder enkla men lockande lösningar då det är enkelt att visa upp, ta bort och byta meddelanden.  Med magnetiska lösningar kan du snabbt byta utseendet på ditt bås till en överraskande njutning för dina besökare. Om du planerar att använda inredningen till ditt bås för mer än en mässa eller utställning så är magnetiska lösningar något för dig: de är återanvändbara, enkla att transportera och installera.

Coala Magnetic Base och Coala Ferro Film finns tillgängliga med många olika ytor.

Gör ditt bås unikt

Att locka visuellt är nyckeln till att dra uppmärksamhet och ge en minnesvärd upplevelse. Digitaltryck och storformat möjlighör effektfulla unika och kostnadseffektiva grafiska kreationer. Visa upp dina vision och ditt budskap, tänk utanför boxen och designa ett utrymme som representerar dig och ditt varumärke.

Coala-sortimentet är en verktygslåda för att förverkliga dina idéer: Golvdekor, polyesterfilmer för både frontlit och backlit, textilier, vepor, ljudabsorberande medier, fotopapper, canvas, väggtapeter, skivmaterial, skumskivor, aluminiumkomposit...

För att komplettera vårt flexibla media finns sortimentet Coala Systems. Display-tillbehör som är utvecklat att möta alla behov: Roll-up, banners, pop-up, display, ramar och ljussättning.
 

img-graphic-builds-8.jpg