Event

WEBINAR
Nobel Prize Museum - Life Eternal
Onsdag den 15 mars | 09.00-10.00

Ta del av projektet från idé, design & formgivning till tryck av boken Evigt Liv

Antalis med partners välkomnar dig och alla pappersentusiaster till ett inspirerande webbinar om hur en fantastisk idé kan göra något traditionellt till något extraordinärt!

Boken Evigt liv ger ett mervärde till och kompletterar NOBEL PRIZE MUSEUM utställning. Hör tankarna bakom detta projekt, ta del av visionen och processen från brief till dummy, design/formgivning till tryck av denna magnifika bok - över 450 sidor, tryckt på Olin Design Regular Nordic White.

1200x500_Lifeeternal_OLIN.jpg

Utställningen ”Evigt liv” skapades av NOBEL PRIZE MUSEUM och visades upp på den prestigefyllda konsthallen Liljevalchs, Stockholm, 1 oktober 2022 – 29 januari 2023. Boken Evigt liv – antologin, skapades, där tankarna i utställningen vidareutvecklades. Boken innehåller ett trettiotal essäer av auktoriteter inom historia, filosofi, biologi, fysik, kemi, ekonomi, kultur och populärkultur. Tryckt på högkvalitativt obestruket papper, OLIN Design Regular Nordic White, från Antalis.

Webbinaret innehåller presentationer från:

Clara Åhlvik_nobel_museum_476pxgold.jpg

Clara Åhlvik 
Director of exhibitions 

Nobel Prize Museum

Clara kommer att ge oss visionen bakom utställningen ”Evigt liv”, och hur boken skapades.

 

 

Greger-Ulf-Gregerson_357-476.jpg

Greger Ulf Nilson 
Designer

Gun Lab  

Greger Ulf Nilson, är en av Skandinaviens mest prisbelönta art directors och grafiska formgivare. Han kommer att dela med sig av sina tankar om konst- och designarbetet i den här boken, inklusive vikten av att välja rätt papper.

Daniels-Andersons_357-476.jpg

Daniel Andersson 
Project Manager

ByWind

Daniel kommer att prata om tryckprocesser och trycktekniker med boken Evigt liv och berätta om inspirerande och senaste trender från tryckeriet ByWind, det senaste tillskottet till grafiska branschen i Sverige.

15 Mar 2023
09:00 - 10:00
Ladda ner till din kalender
On line
olin-by-antalis
Olin_Sample-folder_537-428px.jpg (Olin_Antalis_Mape)
Beställ Olin provkit
Webbinar Evigt Liv
 
ACPA-JNoyelle.jpg
Se inspelad version
av webbinar

Beställ Olin Design Regular Nordic White prover

Är du nyfiken på att se och känna på denna kvalitet som boken är tryck på? Fyll i formuläret och du får ett A4-provkit med sortimentsöversikt på Olin Design Regular Nordic White.

Olin_Sample-folder_685-547px.jpg (Olin_Antalis_Mape)