Vilka är dina verksamhetsutmaningar?

Berätta om dina specifika utmaningar. Våra experter kan rekommendera och ta fram >>Smart Packaging Solutions<< och tjänster som är anpassade till just dina utmaningar.

business-challenge-600x400px-logistical-performance.jpgOPTIMERAT LOGISTIKFLÖDE

Vill du förbättra effektiviteten, spara tid och reducera det administrativa arbetet? Då kan vi ta hand om logistiken i din försörjningskedja. Du får färre leverantörer att hålla koll på, du får en bättre säkerhet och dokumentation du kan räkna med i alla faser av processen. Vi ger dig en skräddarsydd lösning som täcker allt från processoptimering till minskade omkostnader och just-in-time leveranser.

business-challenge-600x400px-easy-orderinge.jpgEFFEKTIV E-HANDEL

Tid är pengar. Är det en jungel när du ska hitta rätt emballageprodukter? Inte längre! Tack vare vår webbshop och våra effektiva e-handelslösningar kan du enkelt hitta och beställa det emballaget du behöver. Också med snabb leverering. Det har aldrig varit lättare att beställa emballage.

business-challenge-600x400px-business-simplification.jpg

KOMPLETT EMBALLAGELÖSNING

Hör emballage och förpackningar inte till din kärnverksamhet? Då kan det vara skönt att ha någon att räkna med. Våra experter skapar en komplett lösning från emballage till maskiner, som reducering din hantering till ett minimum. Vi ger dig tid till att fokusera på det som verkligen är viktigt: att få din verksamhet att växa.

business-challenge-600x400px-consumer-experience.jpg

FÖRPACKNINGAR MED WOW-EFFEKT

Förpackningen är en av de viktigaste ambassadörena för ditt varumärke. Den representerar ditt företag och är ofta den första fysiska kontakten med kunden. Våra experter förstår hur förpackningen kan skapa värde och stärka ditt varumärke. Ge din förpackning en wow-effekt och dina kunder en unboxing experience eller stick ut i mängden med miljövänligt emballage - möjligheterna är många!

 

business-challenge-600x400px-operating-optimisation.jpg

PRODUKTIONSANPASSADE FÖRPACKNINGAR

Ingår emballage i din produktion? Få en skräddarsydd lösning som optimerar din produktion och reducerar din omkostnader. Vårt team med specialister utvecklar emballage som är anpassat till din produktion. Vi förbättrar din verksamhets produktion, kvalitet och miljöpåverkan.

business-challenge-600x400px-contaminition-prevention.jpgKONTAMINERINGSFÖREBYGGANDE

Säkerhet och dokumentation är ofta avgörande för hur du packar och hanterar t.ex. mat och kemikalier. Förpackningen ska inte bara förhindra att dina produkter blir skadade  - den ska också skydda innehållet från en rad olika yttre faktorer. Våra experter hjälper dig att skapa förpackningar och processer som säkerställer att du håller kraven.

 
Innovation

Upplev papperssträckfilmen Paper Stretch Master'In

Ett miljövänligt alternativ för manuell och automatisk inpackning

Läs mer
Upplev papperssträckfilmen Paper Stretch Master'In

Senaste artiklarna

Vilken expertis kan vi erbjuda dig?

our-experts-at-your-service-354x354px.jpg

GRAFISKA DESIGNERS

Våra grafiska designers hjälper dig att lyfta ditt varumärke på din förpackning

our-experts-at-your-service-354x354px-1.jpg

FÖRPACKNINGSEXPERTER

Innovativa förpackningar ger en bättre logistik, användning och kundupplevelse. Se hur du kan ta din förpackning till nästa nivå.

 

our-experts-at-your-service-354x354px-2.jpg

INTERNATIONELL PRODUKTEXPERTIS

Global erfarenhet och expertis delas mellan alla länder för att vi lättare ska kunna hjälpa dig att hitta rätt skydd för din produkt och stärka ditt varumärke.