img-services-packaging-consul-8.jpg

Vi tänker utanför boxen, asken, lådan, folien...

...och kan hjälpa dig när du står inför en konkret emballageutmaning eller bara vill veta om du kan göra sakerna smartare, enklare och billigare.

Med mer än 100 års erfarenhet vet vi ett och annat när det kommer till emballage. Därför kan vi rådgiva dig om både materialval, packprocess, hantering, transport, lagerplats, kundupplevelse, miljöpåverkan... och hur alla enskilda delar påverkar varandra.

Även små tids- och prisbesparingar på enskilda enheter kan i slutändan ge stora positiva resultat. Låt oss se på ditt emballage och försörjningskedja. Kanske ligger det stora besparingsmöjligheter och väntar...

Vill du ha hjälp?

Berätta vad du vill ha hjälp med så kontaktar rätt person dig.

Kundcase:

man som packar med sträckfilm

Logistikoptimering med storskaliga fördelar

Detta globala transport- och logistikföretag fraktar tunga, värdefulla produkter varje dag. Därför är produktskyddet väldigt viktigt samtidigt som det inte får kompromissas på effektivitet och lönsamhet då marknaden är extremt tuff.

Läs hela kundcaset här

hand som mekar med en cykel

Cykelpartner - Flera fack i en och samma låda

Cykelpartner.dk är en ledande webbshopp för cykelentusiaster. Sortimentet består av allt från cyklar och kläder till tillbehör och reservdelar. Webbshoppen erbjuder leverans dagen efter beställning så en snabb och enkel orderläggning och leverans är därför A och O.

 

Läs hela kundcaset här