img-Laboratory-5.jpg

Vältestade lösningar

Vi sätter ribban högt när det kommer till produktkvalitet. Därför genomför vi regelmässiga test av vårt produktsortiment - antingen i vårt tyska laboratorium eller i samarbete med våra kompetenta leverantörer. Tester som säkerställer den bästa emballagelösningen till dina produkter.

img-Laboratory-6.jpg

Vill du ha hjälp?

Berätta vad du vill ha hjälp med så kontaktar rätt person dig.

Testat och godkänt

Vårt laboratorium erbjuder en tester av papper, well, kartong m.m Med vibrationstester, falltester, kompressionstester och mycket mer, säkerställs den bäst lämpade förpackningen till dina behov. En förpackning som uppfyller konstruktionsmässiga krav är ett måsste för att ge ett bra produktskydd genom hela försörjningskedjan.

Climate tests
Klimattester

Vårt lab är utrustat med ett klimatrum där transportförhållanden och lång förvaringstid kan testas noggrant. Det används för bl.a. förpackningar som skydda mot korrosion.

Drop tests
Falltester

För att testa olika förpackningslösningar genomför vi falltester av lådor: förslutning med tejp, lim, olika vikter o.s.v.

Box compression and resistance tests
Kompressionstester

Vi testar lådans motståndskraft för att säkerställa att dina produkter kommer fram till kunden på ett tryggt och säkert sätt.

Cardboard packaging tests
Materialtest

Vi kan utföra materiltester av papper och kartong i förhållande till deras egenskaper.