Smarta tjänster skräddarsydda till varje kund

Vi vet att det finns lika många utmaningar som det finns kunder. Det är därför som en innovativ och ansvartagande produktportfolio kräver högpresterande skräddarsydda tjänster. Våra experter utvecklar den rätta lösningen för dig, från rådgivning till teknisk design och underhållstjänster.

 

Vill du ha hjälp?

Berätta vad du vill ha hjälp med så kontaktar rätt person dig.

Vad kan vi hjälpa dig med?

img-home-service-smart-consult.jpgVi hjälper dig att optimera dina kostnader och effektiviteten i din förpackningsprocess.
 

img-home-service-smarttech--design.jpgVi skapar skräddarsydda förpackningslösningar för att möta dina verksamhetsutmaningar.
 

img-home-service-smart-testing-lab.jpgVi genomför materialtester i vårt laboratorium för att kunna säkerställa att du får den bästa förpackningslösningen.

img-home-service-smart-maintenance.jpgVi assisterar dig från start till målgång: rådgivning, maskinleverans, installering, utbilning och underhåll.

img-home-service-smart-design.jpgVi hjälper dig att ta fram tryck som förhöjer dina kunders upplevelse och som stärker ditt varumärke.

img-home-service-smart-esolution.jpgVi erbjuder digitala lösningar för att underlätta din orderläggning och reducera dina administrativa uppgifter.

img-home-service-smart-logistic.jpgVi utvecklar individuella koncept för din logistik, från lagerhållning till hantering och leveranser.

img-home-service-smart-footprint.jpgVi hjälper dig att reducera dina CO2-utsläpp i varje steg: rådgivning, val av produkt, och utveckling.

Skräddarsydda tjänster

Smart Packaging Solutions

Vi vill att du ska få den bästa helhetslösningen av oss - smarta, innovativa lösningar som driver utvecklingen framåt. Se hur vi kan hjälpa dig.

Ladda ner broschyr
Kund som får hjälp