Corporate Information, Nyheter, Pressmeddelanden, 2022

Pressmeddelande - BB Pack Group

08 apr 2022 — pressmeddelande
Skriv ut
Antalis

Antalis har skrivit under ett avtal om uppköp av BB Pack Group i Tyskland, en specialiserad aktör inom förpackningslösningar för e-handel

Antalis har skrivit under ett avtal om uppköp av BB Pack Group i Tyskland, en specialiserad aktör inom förpackningslösningar för e-handel

Antalis har signerat ett bindande bud som lagts för uppköp av BB Pack Group i Tyskland – BB Pack, cr8 Packaging och Printmate – vilket ger Antalis möjlighet att expandera i den snabbt växande förpackningsindustrin.  
Budet gäller förutsatt att sedvanliga villkor gäller och att tyska konkurrensmyndigheten ger sitt godkännande.  


BB Pack Group är en emballagedistributör specialiserad inom e-handel och erbjuder ett brett sortiment av förpackningsmaterial, design och skräddarsydda trycklösningar. BB Pack Group har en konsoliderad omsättning på €42 miljoner under 2021. 


Antalis CEO, Hervé Poncin, kommenterar uppköpet:

“Uppköpet av BB Pack Group stärker det generella bidraget som förpackningsområdet ger Antalis konsoliderade bruttomarginal. Det stärker även Antalis position i den snabbt växande sektorn för distribution av emballage.” 


Utöver uppköpet på den tyska marknaden fortsätter Antalis att stärka sin kapacitet när det gäller att hjälpa internationella kunder i hela Europa med skräddarsydda förpackningslösningar. 


“Sedan grundandet av företaget 1999 har vårt företag vuxit till att bli en erkänd specialiserad leverantör av förpackningskoncept och lösningar till e-handels- och industrisektorn. Genom att ansluta oss till Antaliskoncernen kan vi öka vår kundportfölj och expandera internationellt.”

adderar Michael Bube, BB Pack Managing Director. 

 

 

För ytterligare information kontakta: 


Franck Chenet, Group Director Corporate Communication 
franck.chenet@antalis.com  
+33 787310455