Europas ledande leverantör av papper, packaging och visuell kommunikation

antalis-group-5.jpg

Specialister på tvären över landsgränser

Antalis är en del av den japanska koncernen Kokusai Pulp & Paper, som är en ledande distributör av papper, emballage och visuell kommunikation. 

Kokusai Pulp & Paper har sitt huvudkontor i Japan och är noterat på Tokyobörsen (ISIN JP3293350009) med en omsättning på 659,1 miljarder JPY * 2022.

 

I Europa, Kanada och Latinamerika är Antalis marknadsledare inom B2B distribution av papper och förpackningslösningar samt nummer 2 inom distribution av media och hardware för visuell kommunikation. Huvudkontoret ligger i Paris, Frankrike. Antalis har ca 4 000 anställda, 83 distributionscenter och banbrytande e-handelslösningar för att betjäna mer än 100 000 kunder i 31 länder.

* ca. 4,3 miljarder euro

 

Med engagerade medarbetare i så många lander är sannolikheten stor för att andra har tänkt, utvecklat och provat just det som din verksamhet efterfrågar - eller kan ha glädje av.

Därför arbetar våra utvecklingsteam tillsammans på tvären över landsgränser så att vi kan inspirera på din marknad - med nya idéer, goda erfarenheter och beprövade koncept.

Vår vision och mission 

  • Vår vision är att stärka Antalis position som en internationell ledare och pålitlig partner inom distribution av papper, packaging och visuell kommunikation samt relaterade tjänster.
     
  • Vår mission/uppdrag är att ge bästa service till våra kunder genom att tillföra kompetenser och utvecklingsförmåga till de produkter och tjänster som vi tillhandahåller och även i våra relationer med affärspartners och andra intressenter.
     
  • Vi tar ett socialt ansvar och anpassar oss snabbt för att bredda vår affärsportfölj, påskynda vår digitala utveckling, utveckla våra team samt uppnå god avkastning på sysselsatt kapital.

Våra nyckeltal:

antalis-group-key-2.png
#1 i Europa och Latinamerika

Närvarande i 31 länder

antalis-group-key-3.png
4 000

Anställda som hjälper mer än 100 000 kunder över hela världen

antalis-group-key-5.png
83

Globala distributionscentraler