Europas ledande leverantör av papper, packaging och visuell kommunikation

antalis-group-5.jpg

Specialister på tvären över landsgränser

Antalis är en del av Kokusai Pulp & Paper Group baserat i Japan och en ledande distributör av papper, emballage och visuell kommunikation. 

Globalt har Antalis 110 000 kunder, 4 000 anställda i 31 länder, 103 distributionscenter och 11 000 leveranser per dag. Med engagerade medarbetare i så många lander är sannolikheten stor för att andra har tänkt, utvecklat och provat just det som din verksamhet efterfrågar - eller kan ha glädje av.

Därför arbetar våra utvecklingsteam tillsammans på tvären över landsgränser så att vi kan inspirera på din marknad - med nya idéer, goda erfarenheter och beprövade koncept.

Vår vision och mission 

  • Vår vision är att stärka Antalis position som en internationell ledare och pålitlig partner inom distribution av papper, packaging och visuell kommunikation samt relaterade tjänster.
     
  • Vår mission/uppdrag är att ge bästa service till våra kunder genom att tillföra kompetenser och utvecklingsförmåga till de produkter och tjänster som vi tillhandahåller och även i våra relationer med affärspartners och andra intressenter.
     
  • Vi tar ett socialt ansvar och anpassar oss snabbt för att bredda vår affärsportfölj, påskynda vår digitala utveckling, utveckla våra team samt uppnå god avkastning på sysselsatt kapital.

Våra nyckeltal:

antalis-group-key-1.png
2.1

Miljarder euro i omsättning 2019

antalis-group-key-2.png
#1 i Europa och #2 globalt

Närvarande i 31 länder

antalis-group-key-3.png
4 000

Anställda som hjälper mer än 110 000 kunder över hela världen

antalis-group-key-4.png
11 000

leveranser per dag i hela världen

antalis-group-key-5.png
103

Globala distributionscentraler

antalis-group-key-6.png
1.1

miljoner ton av papper sålt 2019