Cradle to Cradle Certified® produktsortiment

Vi erbjuder en av de bredaste portföljerna av miljövänliga papper på marknaden, som även inkluderar produkter som är Cradle to Cradle-certifierade.

Cradle to Cradle

Cradle to Cradle-certifieringen är en global standard som bedömer produkter utifrån 5 kategorier av kriterier och gäller produkter tillverkade för en cirkulär ekonomi. 

Cradle to Cradle-certifieringar baseras på fem kriterier: 

  • Materialhälsa: material som är säkra för människor och miljö
  • Produktcirkularitet: möjliggör en cirkulär ekonomi genom regenerativa produkter och processdesign
  • Förnybar energi och klimatkrav: skydda ren luft, främja förnybar energi och minska skadliga utsläpp
  • Förvaltning av vatten och jord: säkerställer rent vatten och friska jordar
  • Socialt ansvar: respektera mänskliga rättigheter och bidra till ett rättvist samhälle

 

Cradle to Cradle Certified® produkt program är baserat på konceptet med ständiga förbättringar och fyra möjliga nivåer: brons, silver, guld och platina.

Produkten är certifierad när den uppfyller kraven på önskad nivå i var och en av de fem huvudkategorierna samt övriga generella krav, förpackningskrav och djurskyddskrav.

Antalis erbjuder ett produktutbud av återvunnet och nyfiberpapper som är Cradle to Cradle-certifierade: Nautilus och Color Copy

Upptäck våra Cradle to Cradle Certified® pappersortiment som är säkra, cirkulära och ansvarsfullt producerade:

nautilus

Nautilus® 100% återvunnet kvalitetspapper med två nyanser av vitt, med hög vithet och utmärkta miljöegenskaper. Papperet är behandlat med ColorLok och är lämpligt för höghastighets bläckstråle, torr toner och offsettryck.

 

color copy

Color Copy är ett sortiment med högkvalitativt papper speciellt utvecklat för färglaserutskrifter. Sortimentet är CO2-neutralt, FSC-certifierat och behandlat med ColorLok.