Nyheter, Inspiration, Emballage, Kundcase, Testimonials, Optimerat logistikflöde

Allflytt fick en leverantör som matchar dem

20 jan 2022 —
Skriv ut
Allflytts bilar bredvid havet

Allflytt i Göteborg fick samlade inköp tack vare vårt breda flyttsortiment. De fick dessutom en mer ergonomisk låda och en partner som förstår deras behov.

Allflytt i Göteborg fick samlade inköp tack vare vårt breda flyttsortiment. De fick dessutom en mer ergonomisk låda och en partner som förstår deras behov.

En leverantör som matchar verksamheten

Allflytt är en väl etablerat flyttfirma som har funnits i generationer. De har mycket erfarenhet inom flytt och är väldigt måna om sina kunder.

De hade tidigare flera olika leverantörer, och fick själva leta efter relevanta flyttprodukter i många olika tjocka kataloger, för att kunna hitta produkter som mötte deras behov.

Det var mycket tidskrävande och blev svårt att få en bra översikt över flyttprodukter bland alla generella förpackningskataloger. De hade ett behov av en kunnig, stabil leverantör som kunde erbjuda ett samlat flyttsortiment, så att de kan fokusera mer på sin kärnverksamhet.

Allt för flytten på ett och samma ställe

Nu slipper Allflytt att leta efter guldkorn i ett hav av tjocka kataloger. De kan enkelt hitta relevanta flyttprodukter samlat i vår flyttkatalog, Allt för flytten. De får en tydlig översikt av de produkter som möter deras behov och kan snabbt och smidigt köpa det på en och samma order.

De sparar nu värdefull tid som de istället kan lägga på sina kunder!

 

bar-pink.png

Vi på Allflytt uppskattar att Antalis erbjuder fullsortiment, och har god kunskap om flyttbranschens behov.

Martin,
Ägare, Allflytt

Martin, ägare av Allflytt

Ergonomin fick också ett lyft

frilagd flyttlada.jpg

Utöver de samlade inköpen kunde vi även hjälpa dem med att optimera sin flyttlåda. Den nya lådans format är högre och smalare så att tyngdpunkten hamnar närmare kroppen på den som bär. Det gör att den som lyfter får en mer behaglig position för kroppen.

Lådan är även häftad vilket gör den mer tålig. Den är därför mer kraftig och kan klara fler flyttar.

Nu håller både lådan och de anställda längre!

Vill du se hela flyttsortimentet?

Vi skickar gärna vår flyttkatalog till dig kostnadsfritt, så att du kan se allting samlat. Varmt välkommen att beställa den här.

+ Fördelar

blog-N4-8.jpg

Sparar tid

Nu har de endast 1 katalog, 1 leverantör och 1 faktura.

image-adaptabiliy.jpg

Branschkunskap

De har en leverantör som hjälper till att hitta produkter som är anpassade till deras behov.

blog-N2-3.jpg

Ergonomi

Ergonomiskt format på flyttlådan som förbättrar arbetsmiljön.

Flyttkatalogen

Vi erbjuder ett brett, relevant och högkvalitativt sortiment av flyttprodukter som möter din verksamhets specifika behov. Ta del av hela vårt lagerförda flyttsortiment och lite tips i vår flyttkatalog - Allt för flytten.

Öppna katalogen
Katalogen: "Allt för flytten"

 

 

Andra kundcase