Kundcase, Nyheter, Förpackningar med wow-effekt

Trendhim - En köpupplevelse som följer med hela vägen hem

06 apr 2021 — Emballage med tryck, miljövänlig, kundupplevelse
Skriv ut
trendhim kundcase

Killarna bakom Trendhim ville hjälpa män att berätta deras historia genom smycken och accessoarer. Vad som först startades i en ungdomslägenhet ökade snabbt till att bli en internationell succé. En succé som baseras på inspirerade köpupplevelser och bekvämlighet för kunden.

Killarna bakom Trendhim ville hjälpa män att berätta deras historia genom smycken och accessoarer. Vad som först startades i en ungdomslägenhet ökade snabbt till att bli en internationell succé. En succé som baseras på inspirerade köpupplevelser och bekvämlighet för kunden.

En förpackning som ger rätt känsla!

Trendhim önskade kunderna en fulländad köpupplevelse som följer med dem hela vägen hem. Därför skulle deras förpackning självklart också berätta en historia. Den skulle förmedla deras varumärke, förbättra kundupplevelsen och öka kundlojaliteten hos deras nuvarande kunder.

fokus.jpg

 

Därför piffades lådorna och bubbelkuverten till med en snygg grå färg som matchade deras varumärke. Som ett extra tillägg lades även små "statements" till på förpackningen.

Produkten skulle representeras på bästa möjliga sätt, och därför fick förpackningen en vit insida som kompletterade det vita fyllnadsmaterialet perfekt.

Till sist fick förpackningen en matt lack som beskyddar trycket under transport så att färgerna och loggan förblir skarpa och snygga.

Snabb utveckling

Den ökande mängden packet satte press på packprocessen. Därför valde vi 4 förpackningar som kan stängas utan att använda tejp, så att de kunde stänga med fraktsedeln istället. Det sparade tejp och tid i packprocessen. Bubbelkuverten gjordes med öppningen på långsidan för att ytterligare underlätta packningen.

 

Med miljön i tanken

Alla lådor blev producerade i Europa av FSC-certifierat papper. I samma riktning blev bubbelplasten utbytt till en papperslösning - till gagn för både kundupplevelsen och miljön.
 
Som resultat fick Trendhim en uppdaterad och miljövänlig förpackning, som matchade deras varumärke, optimerade packprocessen och gav kunderna en upplevelse utöver det vanliga. En förpackning som dessutom kan leverera hög produktsäkerhet. 

miljo.jpg

 

 

blog-N6-5.jpg

Miljövänlig förpackning

FSC-certifierad förpackning för miljön.

 

 

blog-N6-4.jpg

Optimerad packprocess

Förpackningen kan förslutas utan tejp.

image-adaptabiliy.jpg

Bättre kundupplevelse

Optimal tryck- och färgkvalitet, uppdaterad förpackning med snygg design

img-home-service-smart-consult.jpg

Med rådgivning och vägledning optimerade vi packprocessen och säkerställde ett bättre resultat.

img-home-service-smart-design.jpgFörpackningen blev uppdaterad med ett snyggt tryck vilket förbättrar kundupplevelsen och lojaliteten.

Andra artiklar

  • Alla